Oğuzhan Uğur'dan sitem dolu deprem paylaşımı ' Susabilirsiniz ama bilmiyormuş gibi yapamazsınız'

Oğuzhan Uğur'dan sitem dolu deprem paylaşımı ' Susabilirsiniz ama bilmiyormuş gibi yapamazsınız'
Oğuzhan Uğur'un depremle ilgili yaptığı paylaşım yürek yaktı.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahraman merkezde depremler tüm ülkeyi yasa boğdu depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybederken depremin etkilediği 11'inde yaralar hala sarılmaya çalışılıyor.

191120221221177924651.jpg

Deprem felaketinde yapılan maddi yardımlara birçok ünlü isim destek vermiş ve duyurulmasını sağlamıştı bu isimlerden biri de YouTube kanalında yaptığı programla tanınan sanatçı ve şarkıcı Oğuzhan Uğur oldu.


ASRIN FELAKETİNİN ÜSTÜNDEN BİR YIL GEÇTİ

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve tüm Türkiye'nin yüreğine Ateş düşüren 6 Şubat depremlerinin üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Oğuzhan Uğur'un depremle ilgili yaptığı paylaşım yürek yaktı.

‘’SUSABİLİRSİNİZ AMA BİLMİYORMUŞ GİBİ YAPAMAZSINIZ’’

Uğur sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Felaketin üzerinden tam bir yıl geçmiş. Yıl geçmiş demek manasız geliyor aslında, ne geçmiş efendim? Ben o tarihte kaldım mesela… Bugünü yaşayan beni tanımıyorum bile. Sadece depremin değil, çaresizliğin, haksızlığın, pişkinliğin, bencilliğin ve tam manasıyla gerçek kötülüğün de günüydü o gün. Başlasam yazmaya roman olur, olur ama okumanıza lüzum yok. Her sayfasını ezbere biliyorsunuz siz de. Susabilirsiniz ama bilmiyormuş gibi yapamazsınız" ifadelerine yer verdi.

tweet.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.