9 Şubat burç yorumları 'Bugün hayatınızın dönüm noktası olabilir'

9 Şubat burç yorumları 'Bugün hayatınızın dönüm noktası olabilir'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 9 Şubat 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Yavaş bir iyileşme durumu yaşıyorsunuz: ortaya çıkma arzusu geri dönüyor. Gerçekte yaptığınız şey olağanüstü bir çalışmadır, yani varoluşunuzun restorasyonudur. Genel olarak aktif bir gün sizi bekliyor.

BOĞA

Bazı şüphelerle başlıyoruz: Bu haftanın başlangıcının biraz çalkantılı olduğunu hatırlamalıyım ve çatışmalardan kaçınmak en iyisi olacaktır. Birisi fiziksel olarak yorgun, evde bir şeyler değiştirmek zorunda kalan, taşınmayı düşünen, başkalarının hayatlarıyla ilgilenen, biraz daha fazla çalışan veya daha iyi olmaya çalışan kişileri düşünüyorum. Kısacası özellikle zorlandığınızı hissettiğiniz bir gün olacak.

İKİZLER

İşte sesini duyurmak isteyenler için ilginç bir an. Bu, başka bir düşünme ve dikkat haftası: Başlayacak bir projesi olan herkes durmamalı. Gerçek şu ki, yaratıcılık ve merak geri döndü ve bu kutlanacak bir olay çünkü yeni şeyler yapmak için hayal gücüne ihtiyacınız var. Bugün fikirlerinizi empoze etmek için bir grup insana, bir patrona veya bir otoriteye karşı mücadele etmeniz gerekebilir.

terazi.jpg

YENGEÇ

Geçen hafta sonu ortaya çıkan bazı sorunları çözmeye çalışmalısınız. Duygusal açıdan inatçı bir insan olduğunuzu biliyoruz, ancak en güçlüleri bile şaşırtan günler oluyor ve son zamanlarda birçoğunuz duygularınız üzerinde düşünmek ve hafif bir çıkmaz durumu deneyimlemek zorunda kaldınız. Bu yüzden bu hafta sizi işleri sakin bir şekilde yapmaya davet ediyorum. Ancak hafta sonu ilginç günler olacak.

ASLAN

Aşkta söyleyeceğiniz şeyler dengeli bir şekilde açıklanmalıdır, aksi takdirde bugün tartışma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz Son zamanlarda, yılın başında aşkta zorluklar yaşadınız, sanki bu dönemde belirsiz bir duygu yaşıyormuşsunuz ve birçok şeyi açıklığa kavuşturma ihtiyacı duyuyorsunuz. Bugün karmaşık duygulardan çıkabilirsiniz.

BAŞAK

Bu dönemde kendinizi empoze edebilirsiniz ve iyi haberlerin çoktan geldiğini, yararlanma fırsatının olduğunu göz ardı etmiyorum. Geçmişte birçoğunuz arasında aile, aşk temalarından bir kopukluk vardı, belki de yapılacak çok iş yüzünden, şimdi bu geçerli Venüs ile mesafeyi kısaltabilir, bir ilişki sorununu çözebilirsiniz.

burclar-ai-4.jpg

TERAZİ

Hala biraz şüphelisiniz çünkü çözülmesi gereken birçok küçük iş ve mali sorun var. Biraz daha gergin günlerin olacağını söyleyebilirim, ardından ayın ikinci yarısında yavaş yavaş toparlanıyor. Bu nedenle, en azından üç gün boyunca kaderi engellememeye çalışın ve her şeyden önce kafanızı, aynı zamanda kafa karışıklığına da yol açabilecek çok fazla fikirle doldurmamaya çalışın. Aşk çok sabır ister.

AKREP

Bu dönemde gerginlikleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakmalısınız: Son birkaç günde yaşanan küçük bir hayal kırıklığının üstesinden gelmelisiniz. Bu haftanın günlerinin yavaş yavaş sıkıntıların üstesinden gelmeye yardımcı olduğunu ve ayrıca hasta olan bir kişi için o büyük belirsizlik veya endişe aşamasının yavaş yavaş aşılmasına yardımcı olduğunu söylemeliyim.

YAY

Hayatın tekrarlarının aşırılaştığını ve yeni bir şeyler deneyimleme ihtiyacı duyduğunuzda, gerçekte geçmişten farklı çözümler arayarak başınız belaya girer, çünkü kendinizi tüm sınırların ötesinde sınarsınız ve potansiyel olarak farklı bir şeyi temsil edebilecek insanlarla arkadaşlık kurarsınız. risk. Dolayısıyla bu durumda, özellikle de bir süredir havada abartılı bir gerginlik olduğu göz önüne alındığında, işleri sakince yapmanızı ve her şeyi akıllıca çözmenizi öneriyorum.

burc.jpg

OĞLAK

Kendinizi bir yükten kurtarma arzunuzu gözden kaçırmayın. Bunun çok verimli bir yıl olduğunu ve kendini kötü hissedecek olanın sadece arzularına yer vermeyenler olacağını hatırlıyorum; Bir an bile ara yok, serbest çalışanların kafasında pek çok proje var. Aileyi ve sevgiyi unutmamalıyız.

KOVA

Umarım aşkta her şeyi sorgulamamışsınızdır, krizdeki çiftlere açıklama getiren bir dönem bu. Eğer tartışmalar olsaydı, yanlış anlaşıldığınızı hissederdiniz, provokasyonları abartmanızı istemezdim. Siz de kendinizden talep ediyorsunuz, hata yaptığınızı düşündüğünüzde kendinizi affetmiyorsunuz ve bu nedenle sakin olmakta zorlanıyorsunuz, ama bugün olası sorunların önüne geçmek için sakin kalmanızı öneriyorum.

BALIK

Küçük bir kişisel sorunu çözmeniz gerekiyor. Bu, aşkta en iyi şekilde olabileceğiniz bir zaman değil ve etrafınızda bir şeylerin ters gidip gitmediğini merak eden insanlar olacak. Gerçekte, sorunlar olduğunda anlaşılması zor hale gelirsiniz veya bakışınızdan başka bir şey düşündüğünüz açıkça anlaşılır: bu durumu motive edici bir şekilde haklı çıkaranlar vardır, çünkü çözmeye çalıştığınız bir sorunla karşılaştınız ve Bu günlerin ilginç ve bir sorunu çözmek için en uygun günler olduğunu söyleyebilirim.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.