Doğal gaza büyük indirim geliyor 'Milyonları nefes aldıracak karar'

Doğal gaza büyük indirim geliyor 'Milyonları nefes aldıracak karar'
Geçim sıkıntısı çeken milyonlarca vatandaşa nefes aldıracak karar geldi. Hükümet yerel seçim öncesinde doğal gaza indirim için kolları sıvadı.

İğneden ipliğe pek çok ürüne gelem zamlar vatandaşın belini büküyor. Geçim sıkıntısı çeken milyonlarca emekliye güzel haber geldi. Hükümet, yerel seçim öncesinde kesenin ağzını açtı. Emekli için özel hazırlanan paket Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan'ın 2024'ü emekli yılı ilan etmesiyle birlikte emekliler için yapılacak düzenlemelerin ayrıntıları ortaya belli oldu.

BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR

ekran-goruntusu-2024-02-10-113839.png

Hükümet ve ilgili kurumlar, emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak ve ekonomik açıdan destek olmak amacıyla çeşitli düzenlemeler yapıyor. Bu önlemler, belediyelerin ve merkezi yönetimin atacağı adımlar olmak üzere iki ana başlık altında toplanacak. Belediyeler, emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli hizmetlerden indirimli yararlanmalarını sağlayacak bir protokol üzerinde çalışıyor. Bu protokol, toplu taşıma ve su gibi temel hizmetlerde indirim sağlamayı içeriyor.

DOĞAL GAZ VE ELEKTRİK İNDİRİMLİ OLACAK

ekran-goruntusu-2024-02-10-113832.png

Elektrik ve doğal gaz gibi temel ihtiyaçların indirimli kullanılmasını sağlamanın yanı sıra, tren ve uçak biletlerinde de indirim düşünülüyor. Özellikle büyükşehirlerde yaşayan emeklilere yönelik olarak kira yardımı gibi çeşitli desteklerin sunulması da planlar arasında yer alıyor. Ayrıca, kamu ve özel bankalarla yapılan anlaşmalarla emeklilere çeşitli hizmetlerin indirimli olarak sunulması da hedefleniyor. Devlete ait tesislerden indirimli tatil imkanları gibi avantajlar da emeklilerin faydalanabileceği seçenekler arasında bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.