Doğal gaz ödemelerinde son dakika gelişmesi Faturayı kapan bankaya koşuyor

Doğal gaz ödemelerinde son dakika gelişmesi Faturayı kapan bankaya koşuyor
Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte katlanan doğal gaz faturasını ödeyemeyenler için büyük kolaylık geldi. Başvuran herkes için geçerli olacak fatura kolaylığı için tek şart bulunuyor.

İgdaş'tan yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz kış gösterilen doğal gaz faturası ödeme kolaylığına bu yıl da devam edilmesi kararı alındı. Karar İgdaş'ın kurumsal sitesinden duyuruldu.

dogalgazkamu.jpg

Doğal gaz abonesi olup faturalarını ödemekte zorlanan için büyük bir kolaylık getirildi. Doğal gaz faturalarını kabul olmaktan çıkaran açıklama İgdaş'tan geldi.

Ev doğal gaz faturaları için müjde denilebilecek uygulamadan yararlanabilmeniz için bir kredi kartı sahibi olmanız yeterli oluyor.

Yüksek enflasyon, zamlanan gıda ürünleri ve artan kira ücretlerini karşısında ne yapacağını bilemeyen milyonlarca vatandaşa doğal gaz faturası kolaylığı devreye alındı.

dogalgazf3.jpg

İgdaş'ın yaptığı duyuruda İstanbullulara 7/24 kesintisiz, güvenli gaz arzı sağlayan ve konforlu bir yaşam imkanı sunan İGDAŞ, soğuk havalarla birlikte artan ısınma giderlerine, ödeme kolaylığı sağlamak için abone faturalarına kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyası başlatıldığını belirtildi.

FAİZDEN ETKİLENMEDEN DOĞAL GAZ FATURANIZI TAKSİTLENDİREBİLİRSİNİZ

İBB iştirak şirketlerinden İgdaş, açıklamasında taksit imkanı isteyen vatandaşların doğal gaz faturası ödemelerinde kullanmak üzere anlaşmalı bankalar Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası, Odeabank ve Yapı Kredi Bankaları'ndan birinden kredi kartı edinmeleri gerektiği söylendi.

dogalgazf4.jpg

Bu bankaların herhangi biri üzerinden doğal gaz faturası ödemesi yapan vatandaşlar faiz uygulanmadan faturalarını 6 takside bölerek ödeyebilecekler. Doğal gaz faturası bu yolla ödeyen vatandaşlar kredi kartı alışverişi yapmış sayılmayacaklar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.