Türkiye’nin en büyük derbisinin ayrıntıları belli oldu ‘İşte muhtemel ilk 11’ler’

Türkiye’nin en büyük derbisinin ayrıntıları belli oldu ‘İşte muhtemel ilk 11’ler’
Türkiye’nin en büyük derbisi olan Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşması Trendyol Süper Lig'in 18. Haftası kapsamında bu akşam (24 Aralık) oynanacak. Futbolseverlerin dört gözle beklediği dev karşılaşmanın bütün ayrıntıları belli oldu.

Türkiye’nin en büyük derbisi olan Fenerbahçe, Galatasaray karşılaşması, Trendyol Süpe Lig’in 18. Haftası kapsamında bu akşam oynanacak.

Bu akşam saat 19.00’da ezeli rakipler, Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin en büyük derbisinde ise Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşlerin yardımcılığını ise Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. VAR hakemi ise Mustafa İlker Coşkun olarak belirlendi.

Dev karşılaşmayı ekranları başından takip etmek isteyenler için beIN Sports 1 ekranlarında devm maç naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.