Ayşe Hatun Önal'a icralık oldu 'Mahkemeden çıkan karar şoke etti'

Ayşe Hatun Önal'a icralık oldu 'Mahkemeden çıkan karar şoke etti'
Ayşe Hatun Önal, ev sahibiyle mahkemelik oldu.

Şarkıcı ve eski manken Ayşe Hatun Önal, aidatları ödemediği gerekçesiyle icralık oldu.

Önal’ın ev sahibi, 10 yılın dolmasının ardından evin boşaltılması talebiyle noter aracılığıyla ihtarname gönderildi. 12 bin 500 lira kira ödeyen Önal, ihtar süresi geçse de daireyi boşaltmayı reddetti.

Sabah’ta yer alan habere göre ev sahibi mahkemeye başvurarak tahliye talebinde bulundu. Evden çıkmayan Önal’ın, aidat borcunu bir yıldır ödemediği, bu nedenle icralık olduğu öğrenildi.

İcra Hukuk Mahkemesi kiracının kira akdinin feshedilerek ikametten tahliyesine hükmetti. Yargı böylece Ayşe Hatun Önal’ın evden çıkması yönünde karar verdi.

AYŞE HATUN ÖNAL KİMDİR?

1999'da Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçilerek mankenliğe adım attı. Uzun yıllar mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra şarkıcılığa geçiş yaptı.

2003'te yayımladığı Sonunda EP'sinde yer alan "Çeksene Elini" şarkısıyla bilindi. 2008'de ilk albümü Sustuysam'ı yayımlayarak çeşitli ödüller elde etti. Albümdeki "Kalbe Ben" şarkısı Billboard Türkçe Top 20'de dokuz numaraya kadar geldi. 2014'te "Çak Bir Selam" ve 2015'te "Güm Güm" single'ları Türkiye'de hit olarak listelerde üst sıralara çıktı. Bu hitler daha sonradan 2017 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Selam Dengesiz'de yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.