Dev şirket ünlü Taksi uygulamasını satın aldı ‘Taksicileri heyecanlandıran gelişme’

Dev şirket ünlü Taksi uygulamasını satın aldı ‘Taksicileri heyecanlandıran gelişme’
Türkiye’nin ünlü taksi uygulaması dev şirkete satıldı.

İstanbul'un hem Avrupa hem de Asya yakası içerisinde faaliyet gösteren ve kullanıcıların en yakın ve en uygun taksileri bulmalarını sağlayan ‘Taksim’ uygulaması satıldı.

Daha önce BinBin’in çatı şirketi olarak bilinen “Taksim” uygulaması 1000 Yatırımlar Holding tarafından satın alındı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Holding, uygulamanın güvenilir ve etkili bir şekilde seyahat edilmesini sağlayarak kullanıcıların zamanlarını daha verimli kullanmalarına olanak sağlayacaklarını ifade etti.

Söz konusu açıklamada 1000 Yatırımlar Holding Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Abdik’, Taksim uygulaması satın alımından büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

thumbs-b-c-b28b9d61e846ec887c40557c0a08102c.jpg

“SEYEHATİ KEYİFLİ HALE GETİRECEĞİZ”

Kadir Abdik, Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'un karmaşık seyahat dinamiklerinin, şehir sakinlerinin günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini vurguladı. Abdik, şehir içi ulaşımı daha sürdürülebilir ve keyifli hale getirmek için adım atılmasın gerektiğinin altını çizdi.

Abdik, 'Taksim' uygulamasına getirecekleri yeniliklerle birlikte, İstanbul'da taksi ile seyahat deneyimini dönüştürmeyi ve iyileştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ayrıca 1000 Yatırımlar Holding’ten yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımın geliştirilmesi ve İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm getirilmesi konusunda kararlı oldukları aktarıldı.

istanbul.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.