Ölen eşinin dizüstü bilgisayarını açarak geçmişini ifşaladı ‘Gördükleri karşısında şok geçirdi’

Ölen eşinin dizüstü bilgisayarını açarak geçmişini ifşaladı ‘Gördükleri karşısında şok geçirdi’
Fenomen bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez bilgisiyarını karıştırarak sırlarını ifşaladı.

TikTok'ta 'chherybombsquad007' kullanıcı adıyla paylaşımlar imza atan fenomen bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez bilgisiyarını karıştırarak sırlarını ortaya çıkardı. Eşinin sevgilileriyle olan konuşmalarını okuyan kadın, kocasının kendisini bekar olarak tanıttığını ve 'Karım vefat etti' dediğini iddia etti. O anlar ise sosyal medyayı salladı.

1-foto.webp

“MEDENİ DURUMU BEKAR OLARAK GÖSTERDİ”

TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın, vefat eden eşinin ölümünden 3 yıl sonra ortaya çıkardı. Dizüstü bilgisayarı aracılığıyla çıkan sırları TikTok’ta paylaştı. Genç kadın kocasının sevgilileriyle olan konuşmalarını ortaya çıkardı. Merhum kocasının medeni durumunu bekar olarak açıkladığını belirten genç kadın, kocasının yalanları karşısında şok geçirdi.

foto-23.webp

“YETİŞKİNLERE YÖNELİK SİTELERE PARALAR GÖNDERMİŞ”

Ayrıca genç kadın banka ekstrelerine göz attığında şaşkına döndü. Genç kadın banka ekstrelerinde merhum kocasının yetişkinlere yönelik sitelerde yüzlerce dolar harcadığını ve çevrimiçi kız arkadaşlarına hediyeler gönderdiği ortaya çıktı. Vefat eden eşine kızgın olduğunu belirten genç kadın, 'Sorularıma asla cevap alamıyorum. Gerçekten onu tanıyamamışım. Bu büyük bir hayal kırıklığıydı" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.