Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Devlet Arşivleri Başkanlığı Yardımcılığına, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Yardımcılığına, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne atamalar yapıldı.

19 Mart 2024 tarihli Resim Gazete'de yayımlanan atama kararları şu şekilde sıralandı:


-Devlet Arşivleri Başkanlığında açık bulunan Başkan yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Murat Yıldız atanmıştır.

-Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Abdülhamit Tüfekçioğlu atanmıştır.


-3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen görevden alınmış bu suretle boşalan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Tüfekçi atanmıştır.


-Sağlık Bakanlığı'nda Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Şali Yıldırım, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 ve 4. maddeleri gereğince atanmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.