Cumartesi gününe dikkat İstanbul'da uzun süreli elektrik kesintisi

Cumartesi gününe dikkat İstanbul'da uzun süreli elektrik kesintisi
BEDAŞ, İstanbul'daki planlı bakım çalışmaları kapsamında 16 Mart 2024 Cumartesi günü bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulayacak.

Elektrik kesintileri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar için, 16 Mart Cumartesi gününe ait planlı kesintiler AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın internet sitelerinde yer alıyor. İstanbul genelindeki kesintilerin ne zaman sona ereceği ve hangi ilçeleri kapsadığı konusunda bilgi almak için ALO 186 numaralı telefon hattından ya da şirketlerin planlı kesintiler web sayfasından bilgi alabilirsiniz. Arızalar ve bakım çalışmaları nedeniyle meydana gelen elektrik kesintilerinin ne kadar süreceği ve elektriklerin ne zaman geleceği vatandaşlar tarafından sıkça sorulan sorular arasında. İşte, İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanan ilçeler ve kesintinin detayları...

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi ve arıza işlerini yürütürken, BEDAŞ Avrupa Yakası'nda elektrik tedariki ve arıza konularında hizmet vermektedir. Anadolu Yakası'ndaki planlı elektrik kesintileri hakkında en güncel bilgiler AYEDAŞ'ın resmi web sitesinden edinilebilir. Avrupa Yakası'nda ise, planlı kesintilerin etkileyeceği ilçe ve mahalle bilgileri BEDAŞ'ın internet sitesinin ana sayfasında yer alan Planlı Kesintiler sekmesinden, mobil site veya BEDAŞ 186 mobil uygulaması aracılığıyla öğrenilebilir. Planlı Elektrik Kesintileri ile ilgili SMS bildirimleri almak isteyen kullanıcılar, BEDAŞ'a başvurarak bu hizmetten faydalanabilirler.

efr.jpg

yhtgr.jpg

gter.jpg

kyjut.jpg

ujrttf.jpg

ujhnbv.jpg

kiyujt.jpg

mujhn.jpg

nbgerf.jpg

yt.jpg

kyuj.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.