Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati'nden kovdu

Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati'nden kovdu
İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü cemaatlerinden çıkardıklarını duyuran bir açıklama yaptı. Cübbeli Ahmet kısa süre önce İsmailağa Cemaati ile ilgili dikkat çeken bir video yayınlamıştı.

Cübbeli Ahmet yayınladığı videoda İsmailağa Cemaati'ne Çarşamba gününü kadar zaman verdiğini söylemişti. İsmailağa Cemaati'nden beklenen açıklama geldi.

İsmailağa Cemaati'nin resmi sitesinden yapılan duyuru ile Cübbeli Ahmet'i İsmailağa cemaatinden çıkarıldığı açıklandı.

Menzil Cemaati'nin ardından bir şeyhlik kavgası da İsmailağa Cemaati'nde baş gösterdi Cemaatin tanınan isimlerinden Cübbeli Ahmet, cemaate ilişkin yaptığı açıklamaların sonrasında cemaatten kovuldu.

Cübbeli Ahmet yayınladığı videoda bir süredir İsmailağa'da yolunda gitmeyen şeylerin olduğunu söylemiş Çarşamba gününe kadar bir uzlaşma sağlanmaz ise açıklamalarda bulunacağını belirtmişti.

"CÜBBELİ AHMET HOCA HAZRETLERİMİZİN ŞEYHLİĞİNİ KABUL ETMEMİŞTİR"

Cemaatten yapılan açıklamada Cübbeli Ahmet'in İsmailağa Cemaati Hasan Efendi'nin (Kuddise Sirruhu) şeyhliğini kabul etmediği vurgulandı. Açıklamada Cübbeli Ahmet'in bundan sonraki açıklamalarının İsmailağa Cemaati ile bir bağı ve bağlayıcılığı olmayacağı belirtildi.

İSMAİLAĞA CEMAATİNİN AÇIKLAMASI:

cubbeliahmet.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.