Adanalı kebapçıdan yürek ısıtan davranış 8 bin depremzedenin iftarına Adana kebap yaptı

Adanalı kebapçıdan yürek ısıtan davranış 8 bin depremzedenin iftarına Adana kebap yaptı
Osmaniye'deki konteyner kentte yaşayan depremzedelere iftarda kebap ikram eden Adanalı kebapçı Yaşar Aydın'ın davranışı yürekleri ısıttı.

Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın ve ekibi Osmaniye’deki konteyner kentte yaşayan binlerce depremzedeye hazırladıkları Adana kebapları dağıttı.

Kahramanmaraş depremlerinde yıkıma uğrayan 11 kent arasında bulunan Osmaniye’de binlerce kişi konteyner kentlerde yaşıyor. Ramazan nedeni ile Adanalı kebapçı Yaşar Aydın ve ekibi Osmaniye’ye giderek bu kez kebaplarını 8 bin depremzede için yoğurdu.

kebap2.jpg

Kebap kuyruğunun metrelerce uzadığı görülen konteyner kentte binlerce kişi Adana kebaplarını arak konteyner evlerine gitti ve oruçlarını Adana kebapla açtı.

Bu parayı onlar sayesinde kazandığını söyleyen kebapçı Yaşar Aydın parasını da onlar için harcamaktan mutlu olduğunu söyledi. Aydın Yaşar, 'Hayat devam ediyor. İnsanlarımızın yardımına koşacağız" diye konuştu.

8 bin kişiye iftar yemeği veren Aydın Yaşar, depremzedelerimizin yanlarında olduğumuzu bilmeye, morale ihtiyacı var diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.