Doktorlar bile bu vakaya inanamadı ‘Yaşama şansı yüzde 4 denilen hastanın inanılmaz mucizesi’

Doktorlar bile bu vakaya inanamadı ‘Yaşama şansı yüzde 4 denilen hastanın inanılmaz mucizesi’
Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını yüzde 4 olarak gördüğü Spinale'nın, hayat öyküsüne kimse inanamadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken komalık oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını yüzde 4 olarak gördüğü Spinale, tüm müdahalelerin ardından yaşama tutundu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla açığa çıkardı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale kasık bölgesindeki batık kıllardan kurtulmak amacıyla hastaneye gitti. Spinale'e ameliyat ardından bir enfeksiyonun vücudunu tahrip etmesinden sonra kan zehirlenmesi teşhisi konulduğu aktarıldı. 36 yaşındaki adam entübe edilirken, 1 ay boyunca hastanede komada kaldı. Kız kardeşi Michelle ise, sosyal medya hesabında zorlu süreci anlattığı bir paylaşımda bulundu. Michelle, "Başkaları gibi biz asla inancımızı kaybetmedik" ifadelerini kullandı.

kil-donmesi-3.webp

“ŞAŞKINA DÖNDÜLER”

Hastaneye kaldırılmadan önce bile doktorlar belirtileri karşısında şaşkına dönmüş ve sorunun ne olduğunu çözemediklerini söyleyen Kız kardeş Michelle, "Doktorların anlayabildikleri tek şey onun bir yerde iç kanaması olduğuydu. Bunun sonun başlangıcı olacağını bilmiyorduk. Çünkü daha az endişelenmemiz gereken durum buymuş" dedi.

“YAŞAMA ŞANSI YÜZDE 4’DÜ”

Michelle ağabeyinin hastanedeyken, akut solunum sıkıntısı sendromunun yanı sıra her iki akciğerinde de influenza A ve çift pnömoni geliştiğini belirtirken, doktorların yaşama şansını yüzde 4 olarak değerlendirdiğini vurguladı.

kil-donmesi.webp

Çok sayıda prosedür ve tedavinin ardından Spinale komadan beyin hasarı olmadan kurtuldu. O zamandan beri iyileşme sürecinin sürdüğü ise belirtildi. Sevdiklerinin yardımıyla Spinale'in yeniden yürümeyi öğrendiği ise aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.