Bu resme dikkatli bakanlar mantık hatasını bulabilir Yüksek IQ'ya sahipler 13 saniyede hatayı buluyor

Bu resme dikkatli bakanlar mantık hatasını bulabilir Yüksek IQ'ya sahipler 13 saniyede hatayı buluyor
Mantık soruları, düşünme yeteneğimizi geliştirmek için harika bir araç. Farklı durumları analiz etmek ve çözümler bulmak için bize yardımcı olurlar. Bu testte ise 13 saniyede çözülebilecek bir mantık sorusu var. Bakalım başarabilecek misiniz?

Zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Bu sefer görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi test eden bir soruyla karşı karşıyasınız. Resimde bir kar yürüyüşü yapan insanları görüyorsunuz. Ancak resimde bir mantık hatası var ve bunu sadece yüksek IQ'su olanlar 13 saniyede fark edebiliyor.

erfer.jpg

Bu mantık bilmecesini çözebilmek için görseli dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Resimdeki hatayı bulduysanız kendinizi tebrik edin. Bu sizin yüksek IQ'lu ve çok dikkatli olduğunuzu gösteriyor.

Eğer 13 saniye içinde resimdeki hatayı bulamadıysanız üzülmeyin. Zeka bulmacasının doğru cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Bu görseldeki mantık hatasını anlamak için alışılmışın dışında düşünmeniz lazım. Resimdeki ayrıntıları fark edecek kadar dikkatli olanlar 13 saniye içinde cevabı bulabiliyor.

Bu zeka testi beyninizi çalıştırmanızı sağlıyor. 13 saniyede cevabı bulamayanlar için işte resimdeki mantık hatası..

erfre.jpg

İŞTE CEVABI

Bu fotoğraf, karlı bir günde yürüyüş yapan bir adam ve köpeğini gösteriyor. Fotoğrafın güzel bir kış manzarası olduğunu düşünebilirsiniz, ancak dikkatli bakarsanız, fotoğrafta bir mantık hatası olduğunu fark edebilirsiniz. Adamın ayak izleri yok ve köpek sadece iki pati izi bırakmış.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.