Bu hafta sevgilisinden ayrılmayı aklına koyan 3 burç

Bu hafta sevgilisinden ayrılmayı aklına koyan 3 burç
Astrolojik tahminlere göre, bu hafta üç burç, romantik ilişkilerine bir son vermeyi düşünüyor. Birçok kişi, ilişkilerindeki yanlış gidişatı fark edip düzelme umudu olmadığını anladığı için bu kararı almış görünüyor.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu için, doğru olduğuna inandığı bir adımı atma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Romantik ilişkisindeki eksiklikleri fark eden Yengeç burcu, sıradanlığa tahammül edemiyor ve daha fazlasını arıyor. Sabırsızlık duygusu hem aşk hem de eğlence alanında kendini gösteriyor. Bu hafta, ilişkiyi sonlandırma kararı alması muhtemel, çünkü Yengeç burcu için daha fazlasını aramak artık kaçınılmaz hale gelmiş görünüyor.

yengec-burcu.jpeg

AKREP BURCU

Akrep burcu için, ilişkinin artık işe yaramayacağına dair bir his var. İlişkinin geleceği hakkında ortak bir anlayışa sahip olmaları, karar vermeyi kolaylaştırıyor gibi görünüyor. Partneriyle birlikte olmanın artık tahammül edilemez olduğunu düşünen Akrep burcu için, ilişkiyi sonlandırma kararı almak kaçınılmaz hale gelmiş durumda. Belki arkadaş olarak devam edebilirler, ancak romantik ilişkinin sona ermesi gerekiyor gibi görünüyor.

akrep-burcu.jpg

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu için, ilişkiyi sonlandırma kararı almak uzun zamandır gündemlerinde olan bir konu gibi görünüyor. Geçmişte yapılan hataları görmek ve bu hafta ilişkiyi bitirmek, Oğlak burcu için önemli bir adım olacak gibi görünüyor. Partnerlerini takdir edemeyen ve onların çabalarını hak etmeyen bir kişiyle ilişkiye devam etmek istemeyen Oğlak burcu için, bu kararın doğru olduğunu düşünüyorlar. İçgörülerine göre hareket etme zamanının geldiğini düşünen Oğlak burcu için, ilişkinin sona ermesi kaçınılmaz gibi görünüyor.

ogplak-burcu.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.