22 Şubat burç yorumları 'Bugün şans sizden yana'

22 Şubat burç yorumları 'Bugün şans sizden yana'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 22 Şubat 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Şubat ayındaki bu günler çok önemli: Ay sonunda çalışmamız gerekeceğini, ancak çoğunlukla Haziran ayından itibaren etkisi olacak projeler için konsepti birkaç kez yineledim. Yani büyük olasılıkla yakın gelecek için planlar yapıyorsunuz. Ne olursa olsun Mart ayı enerji getirecek bir aydır.

BOĞA

Şubat ayının sonundaki bu günler biraz sakin olabilir; yorgunluk kendini hissettirir ve sinirlilik artar. İlgi alanlarınızı engellemeye çalışan insanlara karşı da belli bir uzlaşmazlık var. Aşkta özellikle bu saatlerde temkinli olmakta fayda var.

İKİZLER

Dava açan veya açacak olanların mayıs ayına kadar kesintileri olacak, sonrasında haziran ayından itibaren iyi haberler gelmeye devam edecek. Bu nedenle kişisel olarak istememiz gereken değişiklikleri bekliyoruz. Bir ilişkiyi bitirmek zorunda kalan ya da bir süredir tuhaf bir duruma tanık olan kişilerin, bir süre öncesine kadar önemli olan bazı referansları kaçırdıklarını da düşünüyorum. Elbette hayatın değişikliklerine uyum sağlamanız gerekiyor. Yalnız kalanlara, sevgiyi bırakarak daha fazla deneyimlemenin çok önemli olacağını hatırlatıyorum.

burclar-ai-4.jpg

YENGEÇ

Her zaman aşılması gereken küçük engeller ve şaşkınlıklar vardır: Özellikle hassas bir insan olduğunuzu biliyorsunuz, ancak dikkatli olun, Şubat ayının başındaki gölgeler, hayatınızda şüphelere neden olabilecek karşıtlıklar artık tamamen ortadan kalktı. Bu yüzden kesinlikle daha iyi günler bunlar.

ASLAN

Gezegenler karşıt konumdadır, Mars ve Venüs karşıt açıdadır, aşkı netleştirme ihtiyacını temsil eder veya iş o kadar çok zamanınızı alır ki başka hiçbir şey düşünmek mümkün değildir; Çalışma kapsamında bu dönemde zaten geliştirilebilecek yeni projelerden vazgeçmeyin. İyi bir temelden başlarsanız ve buna değer olduğunuzu bilirseniz, haziran ayından itibaren bir fikir geliştirebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz.

BAŞAK

Düşünmek için bir tür ara vermeye karar verdiniz, bunun nedeni ayın başında stresin yüksek olmasıydı, ancak sonuçların eksik olmamasıydı, bu önemli ve diğer şeylerin yanı sıra Cumartesi gününden itibaren Ay burcunuzda olacak. imza. Öyle görünüyor ki, bazılarınız için bazı işle ilgili sorunları çözmek anlamına gelen hesaplaşma anı geldi ve sadece bu değil, aynı zamanda aile sorunları da.

terazi.jpg

TERAZİ

Haftanın önemli bir ikinci kısmı; diğer şeylerin yanı sıra bu dönem ay başındaki tehlikeleri sınırlayabilecektir. Birçoğu son zamanlarda yaşanan her şeyle, yaşanan kesintilerle, bir süredir devam eden bir işin zorluklarıyla, hatta neredeyse açıklanamayan bir tıkanıklıkla hesaplaşabilecektir. Sanki birileri karşınıza çıkıyor ve siz sürekli akıntıya karşı yüzmek zorunda kalıyorsunuz bu duruma dikkat etmelisiniz.

AKREP

Son haftalarda yaşanan tüm değişimlerin bir şekilde özümsenmesi gerekiyor; sakin kalmanın hiç de kolay olmadığı bir dönem bu. Temelde oldukça kararlı bir insan olduğunuzu, bazen de haklı olarak hoşgörüsüz olduğunuzu hatırlıyorum; Takıldığınız kişilere göre duyarlılığınız değişse de, ağzını açarak sizi sinirlendirebilecek biri var. Eğer bir yanlış anlaşılma, bir suçlama, bir sorun da varsa belki de sakin düşünmek daha doğru olacaktır.

YAY

Bu önemli bir dönemdir, gün öğleden sonra en iyi şekilde çalışır. Tek risk, bazı inisiyatifleri biraz fazla hızlı almaktır: dikkatli olun çünkü şu anda geleceğe yönelik bir referans gibi görünen şey, hafta ortasında artık öyle olmayabilir. Her halükarda, bu dönemde başlayan tüm girişimler enerji getirir: Memnun olmayan tek insanlar, çok ağır yükümlülükleri kabul ettikleri için ya da etraflarında artık size dayatmayan bir yaşam tarzını dayatanlar olduğu için değişemeyen insanlardır.

burc.jpg

OĞLAK

Bazen düşüncelerinizin katılığı, kendinize ve işleri yapma şeklinize bile gerilimler ve sınırlamalar getirir. Sorumlu bir imaj sergilediğiniz için teslim olduğunuzu gösteremezsiniz, rolünüzü korumalısınız. Ancak şunu söylemeliyim ki, bu günlerde hayatınızı düzene sokmak her zamankinden daha gerekli çünkü büyük bir güç ve farkındalık, iyileşme dönemine yaklaşmak üzereyiz.

KOVA

Daha önce size yakışan şey şimdi size yakışmayabilir. Az ya da çok değişimin gerçekleştiği bu dönem aynı zamanda çevrenizdeki insanları da kapsar. Yeni şeyler yapmak istiyorsunuz ama nasıl başlayacağınızı bilmiyorsunuz, biraz daha duygu yaşıyorsunuz ama onlara güvenmiyorsunuz. İş ve parayla ilgili bazı dış faktörlerin bir birleşimi olması muhtemeldir, bu nedenle tam anlamıyla huzur içinde değilsiniz. Değişimi seven sizler, geçen sene yaptığınız şeyleri yaparken kendinizi bulabilirsiniz.

BALIK

İşte burcunuzda Cuma gününden itibaren Merkür ile buluşmalar için ayın ilginç bir sonu. Eğer bir durum artık arşivlendiyse ya da unutulduysa artık onu düşünmeyin. Sizi aklınızı başka yerde tutmakla ya da geçmişte tam anlamıyla samimi olmamakla suçlayanlar var; Eğer bir şey sakladıysanız bunu sadece etrafınızdakileri endişelendirmemek için yapmışsınızdır. Kendi başına çalışanlar için, girişimciler için iyi çünkü şu andan mayıs ayına kadar olan dönem memnuniyet getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.