23 Şubat burç yorumları 'Cuma günü nasıl geçecek'

23 Şubat burç yorumları 'Cuma günü nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 23 Şubat 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Önemli hafta sonu: Venüs ve Mars'ın olumlu olduğunu hatırlıyorum, bu yüzden anı yakalamamız gerekiyor. Sevginin kararsız olduğu ve değişebileceği de doğrudur, ancak temel durum iyiyse daha da ileri gidebilirsiniz.

BOĞA

Burada son kırk sekiz saatte yaşananları iyi anlamak gerekiyor, çünkü herkes iyi değildi, herkes huzurlu bir an yaşamadı. Ancak yırtık ya da sorun varsa pazar gününe kadar düzelmesi mümkün olacaktır. Sakin kalmanızı ve her şeyden önce zorlayıcı olacak bazı iş projelerine başlamanızı öneririm.

İKİZLER

Bu hafta sonu eleştirel ruhunuz aniden artacak. Biraz sinirlendiğinizde veya partnerinize, arkadaşınıza veya akrabanıza bir şeylerin artık yolunda gitmediğini belirtmek istediğinizde, sesinizi yükseltmek yerine genellikle oldukça hassas ve kinci olursunuz. Yani Pazar gününe kadar bazı isteklerinizden kaçmaya çalışan veya size onay vermek istemeyen bir kişiyi köşeye sıkıştırabilirsiniz.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

İlginç bir hafta sonu, ayrıca bugünden itibaren Merkür'ün de yeniden olumlu durumda olduğunu düşünürsek. Bir süredir ilişkisi olanlar, evli olanlar veya birlikte yaşayanlar bu birlikteliği onaylamayı düşünebilir. Yalnız olanlar etrafa bakmaya başlamalı.

ASLAN

İş için gelecek vaat eden yıldızlar, özellikle kendi işi olanların Haziran ayından itibaren faydalı bir iş açısından denemelerini değerlendirmeleri açısından faydalıdır. Aşk belirsiz bir aşamada kalıyor, uzun süredir devam eden ilişkiler gözden geçiriliyor, çok aşık olanlar bile partnerlerini istedikleri kadar göremiyorlar, bu nedenle bu dönemde iş ihtiyaçlarından yana olmamaya dikkat etmeliyiz.

BAŞAK

Ay'ın burcunuzda olduğu bir hafta sonu yaklaşıyor. Cumartesi ve Pazar arasında güzel bir tatmin olacak. Önümüzdeki iki hafta içinde zihinsel ve organizasyonel yönün halledilmesi gerekecek. Bu, işlerin ters gideceği anlamına gelmiyor ancak Şubat ayının nasıl başladığı ve son derece stresli olduğu göz önüne alındığında, önemli ve başarılı bir dönemden sonra büyük olasılıkla hayatınızı yeniden düzene koymak zorunda kalacağınız anlamına geliyor.

scale-1200.png

TERAZİ

Yakın zamanda oluşturulan işletmelerin tümü yükselişe geçmedi, ancak bu normaldir, özellikle de Şubat ayının başlarındaki yıldızlara bakarsam. Bazılarının fiziksel olarak da rahatsızlandığını unutmamak gerekir, bu bir iyileşme dönemidir. Profesyonel anlamda yeni iş kurmuş veya yeni işe girmiş olanlar, somut gelişmeleri görmek için yılın ikinci yarısını beklemeleri gerektiğini zaten biliyorlar. Eğer bu ayın 7'si civarında büyük sorunlar yaşanırsa, bunu bir alıştırma dönemi, hatta yeniden yapılanma dönemi olarak tanımlayabiliriz.

AKREP

Bu dönemde artık sadece zaman kaybı olan durumları sürdürmek istemezsiniz. Ya da belki daha basit bir ifadeyle, Mart ayında yapılması planlanan yeni bir kalkış nedeniyle biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu olumlu bir şekilde başlıyor ve sonuçta bu olumlu bir gökyüzü, geleceğe yönelik seçimlere yardımcı oluyor.

YAY

Yapılması gereken şeylerle dolu o kadar teşvik edici bir dönem ki, bu hafta sonu bazıları kendilerini baskı altında bile hissedebilir, ilişkiler ve duygular açısından iyi beklentiler ortaya çıkabilir. Profesyonel düzeyde de kesintiler, özellikle şirket düzeyinde değişiklikler ve anlaşmalar olduğu görülüyor. Bu burç, fiziksel durumunuzda genel bir iyileşme getiriyor ancak mali açıdan gözden geçirilecek bir şeyler olacak.

burclarrf.jpg

OĞLAK

Bu hafta sonu daha güler yüzlü, daha sakin ve hafiflik aradığınız bu dönemde. Zihninizin sizi sık sık hapsettiği kalıplardan, hatta daha da önemlisi doğuştan gelen sorumluluk duygunuzdan kaçma arzusu vardır. İnsanlara karşı çok katı olduğunuz doğru ama kendinize karşı da bir o kadar katı olduğunuzu unutmamalısınız.

KOVA

Bu günlerde özellikle hassas ve tedirgin olma riski var ve bu da nereye gideceğinizi, ne yapacağınızı bilmeden bazı ilişkileri bitirmenize yol açabilir. Yani belirli bir sebep olmadan bağırabilir, sabırsız ve hoşgörüsüz hissedebilirsiniz.

BALIK

Aşkta tartışmaların geri dönmemesine dikkat etmeliyiz. Bu hafta sonu kontrol altında tutulması gereken bir hafta sonu: çok dikkatlisiniz ama birisi size karşı o kadar dikkatli olmayabilir çünkü her zaman anlamak ve affetmek zorundasınız ve çok iyi ve anlayışlı davranarak her zaman kaybedersiniz. Dikkatli olun çünkü eğer bir kişi bu hafta sonu sizin tarafınızda değilse bunu ona belirtebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.