24 Şubat burç yorumları 'Bugün sürprizlerle geliyor'

24 Şubat burç yorumları 'Bugün sürprizlerle geliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 24 Şubat 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Cumartesi ve Pazar, sizi birkaç ay önce başlayan ve büyük bir cesaretle ileriye götürülecek bir mücadelenin merkezinde bulan günlerdir. Kendinizi çok eleştiren bir insansınız ama aynı zamanda başkalarına karşı da belirli taleplerde bulunuyorsunuz. Mars ve Venüs'ün Şubat ayının başında yaşanan çok zorlu veya fiziksel kondisyonun yoğun olduğu bir dönemden sonra iyi açılara döneceğini de göz önünde bulundurarak bu dönemi olumlu anlamda geliştirmek önemlidir.

BOĞA

Burcunuzun toprak kategorisine ait olduğu unutulmamalıdır. Yani somut şeyleri seviyorsunuz ve bu dönemde pek somutluk yok; bu özellikle iş için geçerli, örneğin sözleşmesi mayıs ayı civarında sona eren insanlardan bahsediyorum, henüz kesinlik olmaması çok kolay. Gelecekler. Ve bazı iş projeleri şimdi değil, ancak ayın 20'sinden sonra tartışılıyor Mars ve Venüs uyumsuzluğunun neden olduğu gerilimler, bazı durumlarda çok dikkatli yönetilmesi gereken hukuki konularla da ilgili.

13 Mayıs 2023 Cumartesi burç yorumları! Burcunuz bugün ne söylüyor?

İKİZLER

Eğer bir iş anlaşmazlığı varsa bunu hızlı bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Bir kurumdan veya birinden para iadesi beklerseniz, para Mayıs ayının sonundan önce gelmez. Artık en iyiyi elde etmenin mümkün değil. Dış etkenlere karşı savaşmak zorundaydınız. Aslında Ocak ayı zorlu bir başlangıç ​​yaptı, ancak son birkaç günde yeteri kadar söyleme cesaretini buldunuz, güçlü olmaya geri dönün.

YENGEÇ

Eylem ya da düşünce olabilecek özgürlüğe yeşil ışık. Bu dönemde, başkalarını şaşırtmak ya da skandala sürüklemek pahasına da olsa, kimsenin sizden beklemediği şeyleri yapabilirsiniz, hatta özellikle mesleki alanda itibarınızı yeniden kazanmak niyetindeyseniz ya da hayatınızı dilediğiniz gibi yaşamaya karar vermişseniz. Öte yandan, bir süredir yeni projeler denediğiniz veya yolu daha iyiye doğru değiştirmek istediğiniz göz önüne alındığında, başka türlüsü olamaz. Bir şekilde ufuk sakin ama doğru şeyleri yapmaya çalışın.

ASLAN

Aşkınızdan ya da hayatınızdan memnun olduğunuzda, kendinizi ifade etmekten çekinmezsiniz, iyimserlik yeni fikirlere kapı açar. Gerçekte bu belirli bir dönemdir, yeni projeler deneseniz veya bir zaferin ardından hemen yeni bir hedef belirlemek isteseniz bile çalışma güçlenir. En çelişkili görünen sayfa duygular sayfasıdır. Büyük tutkular hiçbir şeyden korkmaz ama duyguları anlamalı, onlara yer vermeli ve aşka zaman ayırmaya çalışmalısınız.

BAŞAK

Bu hafta sonunun önemli kararlar vermenize yardımcı olacağını ve bu dönemde başlayan veya doğan her şeyin geleceğe faydalı olabileceğini unutmamalıyız. Kurtarılmak, kazanmak ve daha fazlasını yapmak için ideal günlerdir. Yakın geçmişte herhangi bir sorun yaşanmışsa artık devam edebilirsiniz. Ancak zihinsel kaynaklarınız çok yüksek değil, Merkür muhalefette güçlü bir yorgunluğa işaret ediyor.

Loto, toto tüm talih kuşları bu 5 burç için kapıyı çalacak

TERAZİ

Bu bir geçiş dönemi, ayın kötü başladığını düşünüyoruz, bu yüzden şimdi biraz huzur bulmak istiyorsunuz. Belki bazı üzücü geçmişi, bazı tartışmaları unutmamız gerekiyor: Pek çok şeyin, içinde yaşadığınız ilişkinin türüne bağlı olduğu açıktır. Ancak iş yerinde hala çok fazla netlik yok ve hatta belki birisinin çevreyi veya rolü değiştirmesi veya vergiler veya ödemelerle ilgili konuları tartışması bile gerekti. Zamanın yıprattığı bir şeyi yeniden inşa etmemiz gerekiyor ama güzel olan şu ki, şu anda orada olanı nasıl alacağınızı biliyorsunuz.

AKREP

Ayın 22'si civarında bazılarının hasta olduğunu veya küçük bir kriz yaşadığını göz ardı edemem. Şans eseri iyileşiyor ama arkadaşlık sektöründeki durumun gidişatına dair bir parça kırgınlık var. Meslektaşlarınızla bazı çatışmalar yaşadınız ya da içsel bir tatminsizlik hissediyorsunuz ve sonra biraz öfkeleniyorsunuz çünkü her zaman bir şeyi iki kez yapmak zorunda kalıyorsunuz.

YAY

Biraz yorgunluk var ve bu da fiziksel rahatsızlıklarla kendini gösteriyor. Bu günler çok enerjik olmasa da sosyal ilişkiler açısından oldukça etkili. İş bağlamında, bazı işbirliklerini Mayıs ayına kadar kapatmayı veya kendi işiniz varsa ortakları değiştirmeyi teklif edebilirsiniz. Aşkta yeşil ışık vardır, yakında harika bir seçim yapacak olanlar da vardır. Bugünlerde hoş bir insanla tanışırsanız, ona mümkün olduğunca çok zaman ayırmaya çalışın.

OĞLAK

Yalan söyleyen, biraz fazla kaderci insanlarla uğraşmak sana göre değil. Nefret ettiğin bir şey varsa o da vakit kaybıdır. Sizinki çok kararlı ve hassas bir işaret ve her şeyden önce hem aşkta hem de işte hayatında her zaman inşa etmek isteyen biri. Eğer aşkta bir tartışma olmuşsa, partner kabul etse bile artık bu durum düzelebilir.

İşte 16 - 22 Ekim 2023 haftalık burç yorumları - Urfanatik Haber

KOVA

Bir görevi kabul edip etmeyeceğinizi bilmiyorsunuz, seçim yapmak için zaman var, çünkü haziran ayından itibaren lehimize birçok yıldız olacak. Ancak ara sıra hayatınızı etkileyen rahatsızlık anlarının üstesinden gelmeniz gerekiyor, özellikle perşembe ile cuma arasında bir şeyler yolunda gitmedi. Biraz gönül rahatlığına ihtiyacınız var; birçoğu harcamaları azaltmanın önemli olduğuna inanıyor.

BALIK

Kıskançlığın iki ucu keskin bir kılıç olduğunu söyleyebilirim. Bu anlaşılmama, görünen ya da gerçek fiziksel ya da psikolojik mesafe durumu daha da güçlenirse, bu hafta sonu şüpheler ortaya çıkabilir, küçük endişeler yeniden ön plana çıkabilir. Anlamsız olabilecek seçimler yapmak istemezsiniz, ancak bunu gerçekten hissetmediğinizde, dinginlik taklidi yapmak sizin için zordur. Ancak unutmayalım ki Güneş ve Merkür burçta, iyi bir toparlanma süreci şimdiden başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.