25 Şubat burç yorumları 'Haftanın son günü nasıl geçecek'

25 Şubat burç yorumları 'Haftanın son günü nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 25 Şubat 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bir aşk krizi yaşayanlar ya da bir duyguyu sürdürme sabrına sahip olanlar artık ödüllendiriliyor. Bazı açılardan bu dönem seçimlerin yapılması gereken bir dönemdir ve partnerinize ya da yakınınızdaki insanlara biraz daha sakinlik empoze etmeniz muhtemeldir.

BOĞA

İş veya kişisel açıdan bakıldığında işlerin gidişatından pek memnun görünmüyorsunuz, daha fazla garanti almak istiyorsunuz, belli ki bazı pozisyonlar yenilenmemiş veya aşılması gereken anlaşmazlıklar var. Bir yandan öngörülemez olan bu dönem, alışılagelmiş hayatı yaşamak istemeyenleri neşelendirebilir, ancak onaylanmak isteyenler daha düşünceli görünüyor.

İKİZLER

Bu Pazar, dünyanın en iyi insanı yanınızda olabilir ama onu azarlama, sırtını duvara yaslama ihtiyacı hissedeceksiniz. Sessizliklerin veya ihanetlerin yaşandığı uzun süreli çiftlerde bir sorun vardır, bazı çatışmalar kaçınılmazdır. Biraz daha heyecanlı olabilecek bir günde tartışmalardan kaçınmanızı öneririm: genel olarak riske atmamak daha iyidir. Bu akşam yorgunluk kendini hissettiriyor.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

Bu dönemde bekar insanların geçmişten farklı, güçlü ve yapıcı insanlarla ilişkiler arayışına girmesine şaşırmazdım çünkü iki kişi geleceğe dair kesinlikleri daha iyi inşa ediyor. Bir rehbere ihtiyacınız var. En zayıf olanlar genellikle kendilerini gerçekte olduklarından daha güçlü gösterirler; çoğu artık yeni bir referansa, istikrara ihtiyaç duyar.

ASLAN

Bu dönemde dost yıldızlarınız var. Aklınızdakileri söylemek istersiniz ve bu ancak sevdiğiniz kişi sizinle aynı dalga boyunda değilse bir risk olabilir. İşe çok odaklandıkları için sevgisiz idare edenler var. Yapma isteğinize sınır koymak istemezsiniz ama size karşı olan biriyle çatışmak zorundasınız.

BAŞAK

Ay'ın burcunuzda olması daha güçlü olmak anlamına gelir ve Ay'ın Jüpiter'le mükemmel açısında olmasıyla önemli bir şey inşa edebilirsiniz. Tasarım ve inşaat şu andaki parolanızdır. Bir mücadeleyi kazandığınızda, bir sınavı geçtiğinizde mutlu olursunuz, ancak hemen ardından bir düşüş yaşarsınız: Şubat ayının başı ile ayın sonu arasında bir uçurum olduğu ve pek çok kesinlik olduğu göz önüne alındığında, yakın zamanda bu zaten gerçekleşti.

burclarrf.jpg

TERAZİ

Şu anda ekstra güvenliğe ihtiyacınız olacak. Hayatınızı daha hafif yaşama arzusu hala güçlü, ancak bu kolay değil çünkü üzücü bir geçmişin veya işinizdeki bir kesintinin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bazı romantik ilişkilerde Şubat ayının başında bir blokaj yaşandı. İyileşmeyi deneyebilirsiniz, ancak yaza kadar işler düzelmezse radikal bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

AKREP

Bazen biriken gerilim fiziksel sorunlar yaratabiliyor. Aslında unutmayalım ki, çoğu zaman bir şeyleri havalandırmadan içinizde tutuyorsunuz ve bu da uzun vadede acı veriyor. Bir rahatsızlık durumu var gibi görünüyor, bunun ailenize ve başkalarıyla olan ilişkilerinize yük olmasına izin vermemeye dikkat edin.

YAY

Bugün özellikle tartışmalı bir şekilde uyanıyorsunuz, aile ilişkilerinde dikkatli olun. Çitleri aşmak isteyen vahşi bir at gibisin, seninki yanlış anlaşılmalardan, önyargılardan oluşuyor, rutini kabul etmiyorsun ve yoksunlukla yaşamak istemiyorsun. Birçoğu, artık vadesi gelmeyen gereksiz sorumluluklardan ve yükümlülüklerden kendilerini ayırarak daha özgür yaşamaya başlamak isteyecektir. Bu gökyüzü büyük bir duygusal hırsı, bir zorluğun üstesinden gelme arzusunu ortaya koyuyor. Yalnız olanlar etrafa bakmalı.

burc.jpg

OĞLAK

Arzunuz işyerinde tam özerkliğe ulaşmaya çalışmak olacaktır; en şanslı olanlar kendileri girişimci oluyor, diğerleri ise ofiste. Birine bağlı kalmaktan hoşlanmıyorsun. Çoğu zaman, zamanla iyi niyetli olanlar kendileri ve başkaları için önemli olmayı başarırlar. Aklınızda çok spesifik bir proje varsa onu geliştirebileceğinizi hatırlıyorum ama bu tabii ki yeteneklerinize bağlı. Şu andan itibaren Ağustos ayının sonuna kadar, yapabilecekleriniz için kendinizi ortaya koymanız önemli olacak. Aşkta geçmişi düşünmeyin; eğer bir kapanış varsa, devam edin.

KOVA

Sizinki bir yandan sabit noktalara ihtiyaç duyduğunun, diğer yandan ise kurallardan ve geleneklerden kaçtığının işaretidir. Açıkçası iyi bir dengeyi korumak zordur, ancak artık Mars ve Venüs burçta olduğundan duygusal yön ayrıcalıklıdır. Jenerik projeler eylemi teşvik etmez, inandığınız şeyleri ileriye taşımak zorundasınız, ekonomik kaynaklar henüz mevcut olmasa da doğru fikirler vardır. Ailede gözden geçirilmesi gereken bazı yarım kalmış işler vardır. Bir sözleşme veya anlaşmada da gecikme olabilir.

BALIK

Dönemin yıldızları güzel duyguları körüklüyor, Merkür Cuma gününden itibaren burçta olacak, bekleyen projeler veya anlaşmalar varsa müjde. Bu günlerde çıkarlarınızı gözetmeyen biri varsa onu bir köşeye koysanız iyi olur. Aşk ilişkileri için yapıcı bir gökyüzü, özellikle Nisan ayına kadar önemli bir seçimi tamamlamak mümkün olacağından ve gelecekteki çalışmalara karar vermek için 29'u civarında önemli bir toplantıyı göz ardı etmiyorum. Biraz daha az düşünceli olmaya çalışın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.