Banu Parlak kimdir, nereli? Kaç yaşında? Banu Parlak neden gözaltına alındı?

Banu Parlak kimdir, nereli? Kaç yaşında? Banu Parlak neden gözaltına alındı?
Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve sorgusunun ardından serbest bırakılan Banu Parlak kimdir? Ne iş yapıyor, neden gözaltına alındı? İşte Banu Parlak hakkındaki detaylar…

Banu Parlak, son günlerde gündemde sıklıkla yer alan isimlerden biri. Kooperatif dolandırıcılığı suçuyla havalimanında gözaltına alınan Banu Parlak hakkındaki detaylar merak ediliyor. İnternet kullanıcıları Banu Parlak kimdir, ne iş yapıyor, nereli ya da kaç yaşında gibi soruların cevaplarını arıyor.

Dolandırıcılık suçundan gözaltına alındığı iddia edilen Banu Parlak, ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve konuyla ilgili videolu açıklama yayınladı. Peki, Banu Parlak hakkındaki tüm detaylar neler?

BANU PARLAK KİMDİR? BANU PARLAK NERELİ?

Aslen Kastamonulu olan Banu Parlak, 1987 yılında dünyaya geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrası tanınan fenomen isim, müzik hayatına atıldı.

Bir sosyal paylaşım sitesi olan Instagram üzerinde araba içerisinde yaptığı paylaşımlarla ün kazanan Parlak, ‘Narin Yarim’ isimli tek şarkılık çalışmasıyla tanınmaya devam etti.

278401698-505147361294264-8029327473574438334-n.jpg

BANU PARLAK BOŞANDI MI?

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Banu Parlak 2017 yılında Okan Öztürk ile evlendi ve bu evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya geldi. Parlak’ın evliliği daha sonra olaylı bir şekilde son buldu.

Dolandırıcılık suçundan gözaltına alınan 36 yaşındaki fenomen isim, pek çok iddianın odağında yer alıyor. Banu Parlak Dilan Polat ilişkisi merak ediliyor.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kendisinin peşine tetikçi taktığını söyleyen Banu Parlak, gözaltı sonrası serbest bırakıldı.

BANU PARLAK NEDEN TUTUKLANDI?

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak, havalimanında gözaltına alınıp İstanbul Havalimanı'ndaki Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edilmişti. Görülen mahkeme sonrası serbest bırakılan Banu Parlak, “Gözaltı yok, sadece ifade verdim” dediği bir video paylaştı.

Ünlü fenomen Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı şüphesiyle ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşarak bir açıklamada bulunan Banu Parlak, "Hakkımda çıkan haberleri görüyorum ve hayretle izliyorum. Tutuklama veya gözaltı yok. Sadece yoğunluktan dolayı unuttuğum bir ifadem vardı onu verdim. Asla söylenildiği gibi bir şey yoktur, ifademi verdim ve evime gidiyorum" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.