Zerrin Sümer kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Zerrin Sümer evlendi mi?

Zerrin Sümer kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Zerrin Sümer evlendi mi?
Yılların başarılı oyuncusu Zerrin Sümer, öyle bir açıklamada bulundu ki, sosyal medya kullanıcıları detaylı araştırmaya girişti. Zerrin Sümer evlendi mi diye merak edilmeye başlandı. Peki, Zerrin Sümer kimdir? İşte detaylar…

Pek çok sevilen yapımda rol alan usta oyuncu Zerrin Sümer, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Zerrin Sümer evlendi mi konusu tartışılmaya başlandı. “Zerrin Sümer kiminle evlendi?” diye merak edenler hemen internet başına koştu. Zerrin Sümer kimdir? Evlendi mi, kiminle evlendi? soruları arama motorlarına sorulmaya başlandı. O halde detayları verelim…

ZERRİN SÜMER KİMDİR?

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Zerrin Sümer, 1945 yılında dünyaya geldi. Ortaokul yıllarında tiyatroya ilk adımını Bergama Halk Eğitim Merkezi’nde atan usta oyuncu, Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı. Tiyatro kariyeri boyunca birçok önemli rol üstlendi ve Türk tiyatrosuna katkılarda bulundu.

Sinema ve televizyonda da pek çok rol alan usta oyuncu Zerrin Sümer’in 1978 doğumlu Büke adında bir oğlu bulunuyor. Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Züğürt Ağa, Vizontele, Saklı Hayatlar, Düğün Dernek, Çalıkuşu, Bir Demet Tiyatro, Muhteşem Zango, Kadın İsterse, Zoraki Koca, Yalancı Romantik, Sefirin Kızı ve Ömer.

ZERRİN SÜMER EVLENDİ Mİ? ZERRİN SÜMER KİMİNLE EVLENDİ?

Birçok başarılı yapımda yer alan Zerrin Sümer, son olarak ‘Ömer’ isimli dizide Nezahat karakterini canlandırıyor. Zerrin Sümer kimdir diye merak edenler aynı zamanda Zerrin Sümer evlendi mi, kiminle evlendi sorularının da cevaplarını arıyor.

zerrin.jpg

Zerrin Sümer, katıldığı televizyon programında ilk evliliğinin ihanet nedeniyle sonlandığını anlattı. Ayrıca usta oyuncu çarpıcı bir açıklama yaparak 22 yıldır gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce evlendiğinin itirafında bulundu.

Zerrin Sümer kiminle evlendi diye merak edenler bu habere çok şaşırdı. Çünkü Sümer, aynı evde yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce sessiz sedasız dünya evine girdiğini söyledi.

ZERRİN SÜMER ASLEN NERELİ?

Sevenleri ve izleyiciler Zerrin Sümer aslen nereli diye merak ediyorlar. Başarılı oyuncu Zerrin Sümer 1945 yılında doğdu. Aslen Sinoplu olan Sümer, İzmir Bergama Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatroya adım attı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.