Kızılcık Şerbeti 38. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! Büyük sır açığa mı çıkıyor?

Kızılcık Şerbeti 38. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! Büyük sır açığa mı çıkıyor?
Bu hafta 38. bölümü yayınlanacak televizyon dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragman, dizinin müdavimlerinde heyecan uyandırdı.

Show TV’de yayınlanan ve her hafta yeni gelişmelerle izleyicisini etkileyen Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Dizinin 38. bölümünün ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. İkinci fragmansa çok daha olaylı görünüyor.

Peki, 10 Kasım Cuma günü saat 20.00’da ekranlara gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinde neler yaşanacak?

kizilcik1.jpg

“ARTIK KÜÇÜK KIZINIZ DEĞİLİM”

Nursema, eşi Umut ile ailesinin arasında kalmaktan yorulsa da bir tercih yapması gerektiğini anlıyor. 38. bölümün fragmanından anlaşıldığı üzere Nursema, eşinin yanında durmayı tercih ediyor ve ailesine resti çekiyor.

Fragmanda Nursema’nın, babasına karşı durarak “Ben sizin artık o küçük kızınız değilim.” sözlerini dile getirdiği görülüyor.

FATİH DOĞA İLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Doğa’yı araştırmayı bırakmayan Fatih, Doğa’nın 1 haftadır ünlü bir boşanma avukatıyla telefonda görüştüğünü öğreniyor. Doğa’nın kendisine dönmüş gibi numara yaptığını anlayan Fatih, büyük bir şok yaşıyor.

Amcası Ömer ise Fatih’e Doğa’nın yaşadığı acıları kendisine yaşatmak istediğini söylüyor.

kizilcik2.jpg

GECENİN EN ÖNEMLİ KONUSU ALEV’İN NİŞANI OLACAK

Alev’in Rüzgar ile olan nişanında kurdeleleri kesme görevi Abdullah’a veriliyor. Bir önceki fragmanda yüzükleri taktığı görülen Abdullah’ın yeni fragmanda Pembe’ye söyleyeceklerinin olduğu görülüyor.

Alev, Abdullah’ın kulağına eğilerek “Bir şey söyle artık” ifadelerini kullanıyor. Abdullah bunun üzerine Pembe’ye dönüyor ve ortalığın daha da karışacağının sinyalleri veriliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 38. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fragmanı heyecan yaratan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü her hafta cuma günü ekranlara geliyor. İzleyiciler 38. bölümün tarihini merak ediyor. Bölüm, 10 Kasım 2023 tarihinde saat 20.00’da Show TV’de yayınlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.