Wilma Elles verdiği kilolarla dikkat çekti

Wilma Elles verdiği kilolarla dikkat çekti
Ünlü oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 3 hafta önce üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Bir kızı daha olan oyuncu, doğum kilolarından Yaşam Koçu Kumru Köseler'in desteğiyle kurtuldu.

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 16 Aralık 2022 Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenmişti. Milat ve Melodi isimlerinde ikizleri olan 37 yaşındaki Elles, 5 Ekim’de üçüncü kez anne oldu. Bir kızı daha olan Elles, hamilelik döneminde 18 kilo aldı. Aldığı kiloları Yaşam Koçu Kumru Köseler’in yönlendirmesiyle yaklaşık 3 haftada kurtuldu. Doğumdan sonra 10 kilo veren 3 çocuk annesi Wilma Elles, spor yapamadığını bu nedenle diyet yaparak kilo verdiğini söyledi.

3 hafta önce bir kez daha anne olan Wilma Elles verdiği kilolarla dikkat çekti

“HEM ANNELİĞİ HEM DE ÇALIŞMAYI BİR ARADA YAPIYORUM”

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren hem anne hem de oyuncu Wilma Elles, “ Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. Kumru hanımla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok böyle niyetle, frekanslarla, şükretmeyle biz bunu yapacağız. Kumru Hanım 4 çocuk annesi. Ama nasıl güzel. Çok güzel bir yüzü var. Zaten çocuklar da enerji veriyor. Ben tabii ki özgür bir insanım. Ben başka insanlardan çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Bunun için mesela nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi bir ileriye götürüyor. Şimdi bir tane iş fikri var. Kumru Hanımla da onu konuşmak istedim” şeklinde konuştu.

3 Hafta Önce Bir Kez Daha Anne Olan Wilma Elles Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti | İzlesene.com

“BUGÜN WİLMA’YA EŞLİK ETMEK İSTEDİM KENDİSİ HARİKA BİR RUH”

Wilma Elles’in kilo verme sürecinde destek olan Yaşam Koçu Kumru Köseler ise, “Wilma’ya eşlik etmek istedim kendisi harika bir ruh. Enerjisi çok yüksek. Kilo vermekten ziyade bir deşarj olmak, rahatlamak zaten ona niyete girdiği için kiloyu çok çabuk verebilir. Çok rahatlıkla. Bir nevi sohbet, enerji yükseltmek. Hayatın anını yakalamak. Kendini daha iyi hissetmek. Dediğim gibi o enerji Wilma’da var. Ben çok seviyorum onu. Yapılması gerekenler belli. Uyku düzenine dikkat etmek. Bebek küçük olduğu için maalesef uyku düzeni henüz tutmayabiliyor. Bol su içecek. Yürüyüşler yapılacak. Onlardan ziyade yememesi gerekenler var. Kendisi zaten profesyonel anlamda diyet uzmanıyla da görüşüyor. Biz bir nevi dediğim gibi yürüyüş yapalım hem de sohbet edelim. Çünkü doğum yeni bir şey. Dünyaya yeni bir prenses getirdi. Baktığınızda hayat bundan sonra da onun için farklı olacak. İki tane zaten pırıl pırıl çok güzel evladı var. Bir tane daha oldu. 3 çocuk annesi olmak çok farklı sorumlulukları getirecektir.

Ünlü oyuncu Wilma Elles anne oldu | Magazin

"WİLMA’NIN ŞÖYLE BİR AVANTAJI VAR, FREKANSI ÇOK YÜKSEK"

Hayat paylaştıkça güzel biliyorsunuz. Andan ibaret biz de anı yaşayalım. Hayatı ıskalamayalım. Frekansımız yüksek olsun diyelim. Koçluk yapmak aslında bunları yap diye tavsiyeler vermek değil. Koçluk bir nevi aynalama yöntemiyle sizin bildiğiniz soruların cevaplarını kendinize verdirmek. Zaten var olan bir cevap var. Ama doğru soruları yönlendirmek gerekiyor. Yoksa hiç kimse kimsenin hayatının koçu olamaz. Ben her zaman onu söylerim. Bir insan bir şeyin farkındaysa eğer onu tamamlamaya çalışır. Wilma’nın şöyle bir avantajı var. Frekansı çok yüksek. Mesela birlikte bulunduğu insanlara çok pozitif enerji yayabiliyor. Herkeste bu olmayabiliyor. Enerjisi düşük olan insanlar da var hayatımızda. Bu da yaşadıklarımızdan kaynaklı ama dediğim gibi Wilma’nın böyle bir durumu yok. Biz burada bir şeyler paylaşarak nasıl daha çoğaltabiliriz diye düşünüyor. Şikayet şikayeti, şükür şükrü artırır ya biz neyi sunarsak onu çoğaltıyoruz. Burada da öyle dostluğumuzu pekiştiriyoruz. Sohbet ediyoruz gibi. Ama kural yok. Şunu yapacaksın, bunu yapacaksın o yanlış biliniyor. Her insan kendine hastır. Kendi farkındalığını, farkına varmasını ve bu hayatta neyi daha iyi yapabileceğini ve kendi versiyonunun en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Yol arkadaşlığı bu” dedi.

Wilma Elles verdiği kilolarla dikkat çekti - Magazin - URFA DEĞİŞİM GAZETESİ

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.