Atilla Yeşilada çok kazanmanın formülünü açıkladı ‘Parasını buna yatıran üçe beşe katlayacak’

Atilla Yeşilada çok kazanmanın formülünü açıkladı ‘Parasını buna yatıran üçe beşe katlayacak’
Atilla Yeşilada yatırımcılara çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcılara çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Onlardan bazıları ise son dönemde döviz, altın, kripto para ve borsa da olduğu görülüyor. Konut, arsa ve otomotiv sektöründe yaşanan düşüş ise dikkat çekiyor.

767625image1.jpg

MEVDUAT FAİZLERİ REKOR KIRIYOR

Merkez Bankası’nın 500 puan faiz artışı sonrasında politika faizinin yüzde 50 seviyesine gelmesi ise cezbediyor. Bankalarda mevduat faizleri yüzde 56’ye kadar dayanmış durumda. Peki en çok kazandıran yatırım aracı ne olacak?

asgari-ucret-2.webp

YEŞİLADA: NAKİTTE KALIN

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcılara seslendi. Yeşilada, “Nakitte kalın. Hakikaten artık Söylenecek bir şey de kalmadı. Veriler her şeyi ortaya koyuyor. Konut fiyatlarındaki artış resmi enflasyon seviyesine düştü. Otomotivde ikinci el piyasada araba fiyatları düşüyor. Artık yapmayın, bunların dönemi bitti. Bu tip varlıklara reel varlıklara yatırım mali sektörde getiri bulamadığımız zaman olur. Aylık mevduata yıllık 56 faiz veriyorlar. Bunun aylık bölüp bileşiğini aldığında enflasyonun üstüne çıkıyorsun. En azından bu faizlerle yani araba almanın konut almanın hele onun kredi faizini ödemenin mantığı yok” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.