Selçuk Geçer yatırımcılara ‘al kenara koy’ diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan çuvalla para kazanacak’

Selçuk Geçer yatırımcılara ‘al kenara koy’ diyerek açıkladı ‘Buna yatırım yapan çuvalla para kazanacak’
Selçuk Geçer, yatırımcılara 'alın' diyerek çok para kazandıracak yatırımı açıkladı.

Selçuk Geçer, tarihe geçecek bir konuşmaya imza atarak yatırımcılara çuvalla para kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla yatırım araçlarını tercih etmeye devam ediyor. Kripto para da tercih edilenler arasında yer alıyor. Ancak kripto paralarda yaşanan dalgalanmalar ise yatırımcıları tedirgin ediyor.

bitcoin-5ylm-cover.jpg

SERT DÜŞÜŞ YAŞANDI

Bitcoin Ocak ayında Spot ETF’lerin kabul olmasının ardından bir düşüş yaşamıştı. Ancak sonradan toparlanan Bitcoin 74 bin seviyelerine gelerek tarihi rekor kırdı. Bu yükseliş ise yatırımcılar tarafından ilgi gördü. Ancak yükseliş sonrasında Bitcoin de yaşanan satışlar ise yatırımcıların parasını kaybetmesine neden oldu.

Son olarak 61 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin geleceği ise merak ediliyor. Pek çok yatırımcı elindeki varlığı satıp satmama konusunda ise ekonomistlerin yorumlarını merak ediyor.

bitcoin-dunya-hsgf-cover.jpeg

GEÇER: 49 BİN SINIR OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarihe geçecek bir konuşmaya imza attı. Geçer, Bitcoin uyarısını önceden yaptığını söylerken, büyük bir ihtimalle 49 bin dolar seviyesinin test edileceğini açıkladı. Geçer, “Bitcoin'in 50 bine inmesi, hatta 49 bin seviyelerine inmesi demek, diğer altcoinlerin Bitcoin karşısında daha fazla değer kaybetmesi demektir. Bu yüzden dikkatli olun. Elinizde mal varsa panikle satmayın, ancak buralardan çok fazla düşüş beklemeyin” dedi.

“ALIN KENARA KOYUN; 1 MİLYON OLACAK”

Bugünkü koşullara göre fiyatlar aşırı yükselmiş durumda olduğunu belirten Geçer, “Yarın ki koşullarda Bitcoin'in 100 bin doları hatta 1 milyon doları görebileceğini düşünüyorum. Ethereum'un da önce 25 bin doları, sonra 100 bin dolarları göreceğini tahmin ediyorum. Ben Ethereum ve Bitcoin almayı planlıyorum ve bunları kenara koyup 10 yıl beklemeyi düşünüyorum. Eğer aynı fikirdeyseniz, hangi seviyeden alırsanız alın, ucuz alacağınızı unutmayın” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.