Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin kontrolünü yitirerek bariyerlere çarpması sonucu sürücü Kerem Çelik yaşamını yitirdi, Kübra Çelik ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki TEM Otoyolu'nda, gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası, acı bir tablo ile sonuçlandı. Alınan bilgilere göre Hasdal Viyadüğü yakınlarında bir otomobilin sürücüsü direksiyon kontrolünü yitirerek bariyerlere çarptı.

Şiddetli çarpışma sonucu demir bariyerler aracın iç kısmına saplandı. Olayı görenlerin hızla müdahale ettiği ve acil servislerin yanı sıra polis ve itfaiye ekiplerine haber verdiği bildirildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu sıkışan iki kişi araçtan çıkarıldı ve sağlık görevlilerine teslim edildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kerem Çelik isimli sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunan Kübra Çelik ise ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden şahsın bedeni, adli işlemler için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.