Motosiklet tutkunlarına sevindirici haber: 3 bin 500 TL’ye satış başladı

Motosiklet tutkunlarına sevindirici haber: 3 bin 500 TL’ye satış başladı
Motosiklet almak isteyip fiyatlardan yakınanlar için yepyeni bir fırsat doğdu. 3 bin 500 TL’ye satışa çıkarılan motosikletler merak uyandırdı.

Konya’da trafikten men edilmiş 1826 motosiklet için karar verildi. Bu motosikletler sadece 3500 TL gibi bir fiyattan satışa sunulacak. Böylece maddi gücü yetmeyen ve motosiklet tutkunu olduğu halde satın alamayan kişiler için bir fırsat meydana gelmiş olacak.

Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, 18 Nisan 2024 tarihinde satış ihalesi düzenleyerek motosiklet satışı yapacak. Trafikten men edilmiş tam 1826 motosiklet, 3 bin 500 TL üzerinden satılacak. Bu motosikletler toplamda 6 milyon 391 bin TL muhammen bedel üzerinden satışa çıkarılmış olacak.

sau2.jpg

MOTOSİKLET SATIŞINDA DETAYLAR BELLİ OLDU

Motosiklet kullanmak isteyen, bu taşıta sahip olmayı arzulayan kişiler için büyük bir fırsat niteliğinde olan bu satış ile ilgili tüm detaylar da belli oldu. 18 Nisan 2024 yani bugün yapılacak olan ihalede 1826 motosiklet 3 bin 500 TL’den sunulacak. Öte yandan toplam muhammen bedel 6 milyon 391 bin TL olacak. Toplam ağırlık ise 127.820 kg olarak açıklandı.

sau5.webp

Motosikletlerin trafikten men edilmiş ve hurda statüsünde olduğu bildirildi. Satış ihalesi Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirileceğinden, katılım sağlamak isteyenlerin müdürlükle iletişime geçerek detayları öğrenmeleri mümkün.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.