Aramızda kalsın Melih Gökçek ve Osman Gökçek viral oldu Paylaşan paylaşana

Aramızda kalsın Melih Gökçek ve Osman Gökçek viral oldu Paylaşan paylaşana
Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in Ekrem İmamoğlu'nu önceki seçimlere ait tiye aldığı video viral oldu. Çok kişi tarafından ardı ardına yapılan paylaşımlara ise binlerce mizah dolu yorum yağdı.

Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasının ardından sosyal medya kullanıcılarından mizah dolu paylaşımlar gelmeye başladı. Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in daha önce çektikleri video ise yeniden gündem oldu.

AK PARTİ TARİHİNDE BİR İLK

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Türkiye’nin birçok kentinde sürpriz yaparak 6 belediyeyi AK Parti'den almayı başardı. Bu seçimlerde CHP, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana ilk kez birinci parti oldu. Seçim sonuçları sosyal medya kullanıcılarının coşmasına ve karşılıklı atışmasına neden oldu.

MELİH GÖKÇEK VE OSMAN GÖKÇEK YİNE GÜNDEM OLDU

28 Mayıs 2023'te yapılan Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir mitingde kullandığı “Aramızda kalsın, kazanıyoruz” cümlesi gündem olmuştu. Ancak seçim sonuçları Ekrem İmamoğlu'nun beklediği gibi gelmemişti. Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek de Ekrem İmamoğlu'nun "Aramızda kalsın, kazanıyoruz" sözlerini af etmeyerek birlikte bir video çekerek sosyal medyadan paylaşmışlardı. Bu kez sosyal medya kullanıcıları Melih Gökçek ve Osman Gökçek'i af etmedi.

GÖKÇEKLERDEN 'KAZANIYORUZ' GÖNDERMESİ

28 Mayıs Genel Seçimleri'nde CHP'nin hüsrana uğraması sonrasında Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, babasıyla yan yana geçerek tiyatral hareketlerle bir video çekerek paylaşmıştı.

Videoda Osman Gökçek, Ekrem İmamoğlu'nun sözlerini kullanarak “Bu arada aramızda kalsın baba, kazanıyoruz” demiş, Melih Gökçek de oğluna “Kazanıyoruz” diye yanıt vermişti.

Hükümetin oy oranında yaşanan ciddi düşüşten sonra AKP’ye yakınlığıyla bilinen Gökçeklerin 28 Mayıs 2023 tarihinde paylaştıkları video tekrar gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.