Alacabel'e mevsimin ilk karı düştü

Alacabel'e mevsimin ilk karı düştü
Antalya ile Konya'yı birbirine bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolu üzerinde bulunan bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde mevsimin ilk karı düştü.

Saat 14.00 sularında başlayan kar yağışı, Akseki-Seydişehir kara yolunun Alacabel mevkisini beyaza bürüdü. Bölgede kar kalınlığı zaman zaman 5-10 santimetreye kadar ulaştı. Akseki Seydişehir kara yolu üzerindeki yaklaşık 20 kilometrelik bölümde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları Alacabel ekipleri, kar temizleme çalışmalarına başladı.

Karayolları ekipleri, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolda biriken karı temizlemek için çalışmalarını sürdürdü. Karayolları Alacabel ekipleri, sürücülerin trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için Alacabel Bakımevi'nde kışa hazırlıklarını tamamladıklarını ve kar yağışına karşı 24 saat boyunca göreve hazır olduklarını bildirdi. Ayrıca, Akseki Bölge Trafik ekipleri de bu güzergahı kullanacak sürücülere, yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.