3 malzemeli mucize iksir Zayıflayamıyorsanız bir de böyle deneyin

3 malzemeli mucize iksir Zayıflayamıyorsanız bir de böyle deneyin
Kış aylarında kilo aldıysanız bunu önlemenin çok basit bir yolu var. Üç malzemeli iksiri mutfağından eksik etmeyenlerin yanına kilo uğramıyor.

Hatırlarsanız zorlu pandemi günlerinin yıldızı tek kelime ile sirke olmuştu. Sirkeyi evlerimizde mikropları öldürmek için dezenfekte aracı olarak kullanmaya başlamıştık. Hatta ünlü temizlik markaları sirkeli ürünler hazırlayarak hemen piyasaya sürmüştü.

Aynı zamanda doğal probiyotik olduğu bilinen sirkenin kilo vermek isteyenler arasında da kullanımı çok yüksek. Anneannelerimizden babaannelerimizden kulaktan kulağa gelen sirke mucizesini artık bilimsel araştırmalar da desteklemeye başladı.

Peki sirkenin içine bir kaşık bal eklediğiniz zaman etkisini ikiye katlayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kilo vermekte zorlandığını söyleyenler, özellikle de bölgesel kilolardan bir türlü kurtulamayanlar bu basit üç maddeli kürü kullandıklarında şimdiye kadar neden denemediklerine pişman olacaklar...

balsirke2.jpg

ILIK SU, SİRKE VE BAL HEPSİ BU

Sirkenin vücuda giren nişastaları etkisiz hale getirdiği biliniyor. Sirke aynı zamanda metabolizmanın yağ yakma hızını artırıyor. Bağırsakta biriken kötü bakterileri temizleyerek yararlı bakterilerin üremesini de sağlayan sirke, balla birlikte alındığında ise tam bir iksire dönüşüyor.

Ancak sadece bal sirke ikilisini kullanarak zayıflayacağınızı sanıyorsanız aldanırsınız. Bu karışımı uyguladığınız ama sonuç alamadığınız bir diyetle birlikte kullanmanızı öneririz. Bu kez sirke ve bal desteği ile diyetinizin nasıl saat gibi işlediğini görebilirsiniz.

diyet.webp

Yalnız sirke ve bal karışımınızı önceden hazırlayıp parça parça kullanmayın. Bir bardak ılık suya iki kaşık sirke ve bir kaşık bal ekleyerek için. Kullandığınız sirkenin elma sirkesi olmasına da dikkat edin. Eğer ev sirkesi yapmasını biliyorsanız hedefi 12'den vurduğunuzu söyleyebiliriz.

Bu karışımı yemeklerden biraz önce içmeniz gerekiyor. Özellikle sabah kahvaltısından önceki içimi atlamamaya dikkat edin.

Herhangi bir mide rahatsızlığınız varsa sirke kürü pek önerilmiyor. Ya da miktarını azaltarak size zarar verip vermediğini test edebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.