Yoğurt şirketi 1 ayda 302 bin lira verecek ‘Başvurular başladı’

Yoğurt şirketi 1 ayda 302 bin lira verecek ‘Başvurular başladı’
o yoğurt şirketi bir ayda 302 bin TL verecek.

İzlanda merkezli yoğurt şirketi Siggi's, başlattığı 30 günlük Dijital Detoks Programı başlattığını duyurdu. Programı tamamlayan katılımcılara 10 bin dolar (mevcut kur ile 302 bin TL) ödülün sahibi olacak.

yogurt-3-001.jpg

302 BİN TL ÖDÜLÜ ALMAK İÇİN BU ŞARTLAR YAPILMASI GEREKİYOR?

Şirket, program kapsamında hayatta dikkat dağıtan öznelerin çıkarıldığında daha güzel olacağını savunuyor. Bu noktada da en çok dikkat dağıtan araçlardan biri olarak telefonu katılımcılardan 1 ay boyunca telefon kullanmamalarını istiyor.

Şirketin halkla ilişkiler ve dijital strateji direktörü Kristina Drociak, bu meydan okumanın tamamen köklere dönüşle ilgili olduğunu belirtirken, Markanın gereksiz şeylerden sıyrılmayı hedeflediğini vurgularken, tıpkı yoğurttaki daha az bileşen gibi, daha az dijital dikkat dağıtıcının daha tatmin edici bir yaşam sağlayabileceğine inandıklarının altını çizdi. Drociak, “programın amacı, 2024 ve sonrasında yeni sağlıklı alışkanlıklar başlatabilmeleri umuduyla, insanlara dijitalden arınmanın faydalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

yogurt-kirmizi-biber-mj1.jpg

ÖDÜL DİKKAT ÇEKİYOR

Programa katılmak isteyenlerin, dijital detokstan neden faydalanmak istediklerini ve bunun Siggi'nin marka felsefesiyle nasıl uyum sağladığını özetleyen 100 ila 500 kelime arasında "iddialı bir makale" yazmaları isteniyor. Başvuruları değerlendirecek olan şirket, seçilen on kişiye 10 bin dolar ödül ve üç aylık Siggi's yoğurt istihkakı sağlayacak. Başvuru sahiplerinin 18 yaşında veya daha büyük olmaları gerekirken, tüm kısıtlamalardan haberdar olmak için şirketin web sitesini ziyaret etmelerinin gerektiği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.