İşçiler aylardır maaş alamıyordu 'Köklü demir çelik şirketi iflas bayrağını çekti'

İşçiler aylardır maaş alamıyordu 'Köklü demir çelik şirketi iflas bayrağını çekti'
Ekonomik kriz şirketleri bir bir etkisi altına alırken iflas sayıları da her geçen gün hızla artmaya devam ediyor.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyette olan bir şirket ekonomik sıkıntılar çektiği için bankaya borçlandı. Borçlanma sonucunda ödemlerini yapamayan şirkte banka tarafından kredileri geri çağırma sinyalleri verildi.

GÜNEY DEMİR VE ÇELİK ŞİRKETİ BORÇ BATAĞINDA YÜZÜYOR

İnşaat, doğalgaz, demir-çelik, tarım, biyoenerji ve gıda sektöründe öncü olan ve faaliyetlerini sürdüren Arsan Grup’un önemli bir parçası olan Güney Çelik, demir ve çelik sektöründeki köklü geçmişiyle anılıyor. Fakat yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon sıkıntıları köklü demir çelik şirketini de sarstı.

ffa84fa5e9e2bc0.png

PEŞ PEŞE MAİLLER GELİYOR

Arsan Grup’un kurucusu olan Mehmet İrfan Cengiz’in oğlu Can Cengiz’in yönettiği değişim ve bankaların kredileri geri çağırması şirketi mali açıdan epey bir zor durumda bırakıyor.

İŞÇİLER EYLEMDE

Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de görev alan işçiler maaşlarını 2 aydır alamıyor. Maaşlarını alamayan işçiler eyleme başladı.

34738.jpg

ŞİRKET TEHDİT ALTINDA

İşçiler, aileleriyle birlikte ekonomik zorluklarla boğuşurken, çözüm bekleyerek ve işbaşı yapmak istediklerini dile getiriyor. Kriz, sadece şirketin değil, aynı zamanda çalışanların da geleceğini tehdit ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.