Geçidin üstünden değil altından geçtiler Anne, anneanne ve torun can verdi

Geçidin üstünden değil altından geçtiler Anne, anneanne ve torun can verdi
Ankara Polatlı'da üst geçit bulunan bir yerde geçidin altından geçmeye çalışan aileden 3 kişi can verdi, bir çocuk ağır yaralandı.

Fatma Nur Öcal'ın eşi Ekrem Koç'un da 3 yıl önce başka bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Polatlı'da meydana gelen acı olayda karşıdan karşıya geçmek için üst geçidi kullanmayan 21 yaşındaki Fatma Nur Öcal, 3 yaşındaki kızı Öykü Koç ve annesi Şermin Öcal, otomobilin çarpması sonucu hayatını yitirdi. Aynı kazada 6 yaşındaki oğlu Emre Koç ise ağır yaralandı.

ustgecit.jpg

ustgecit2.jpg

Kaza, saat 14.00 sularında E-90 kara yolunun 33'üncü kilometresinde Temelli mevkisinde gerçekleşti. Yolun karşısına üst geçit değil de caddeden geçmeye çalışan Fatma Nur Öcal, annesi Şermin Öcal ve çocukları Öykü ve Emre Koç'a, yolda seyir halindeki bir araç çarptı. Kazayı görenler hemen 112 Acil Servisi aradı. Sağlık ekipleri kaza yerine geldiklerinde Fatma Nur Öcal ve Öykü Koç'un hayatını kaybettiğini belirledi.

ustgecit4.jpg

Anneanne Şermin Öcal ve Emre Koç ise yaralı halde Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Şermin Öcal da yapılan müdahaleler sonuç vermeyince yaşama veda etti. Emre Koç ise Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine devam edildi.

Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.