Yeni ve dev bir medya grubu kuruldu Yeni televizyon kanalları yolda

Yeni ve dev bir medya grubu kuruldu Yeni televizyon kanalları yolda
Necat Gülseven'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Gülseven Medya Grubu yeni logosu ile hayata geçti. Bünyesinde Tv100, Show Radyo ile Radyo Viva markaları barındıran grubun yakın zamanda yeni tv kanallarını yayına alarak grubunu büyüteceği belirtiliyor.

Tv100, Show Radyo ile Radyo Viva markaların yanı sıra Bizimev Tv, tv100.com ve Medyatava.com'u da bünyesinde barındıran Gülseven Medya Grubu yeni bir atılım hamlesi gerçekleştirdi.

ALİCAN DEĞER MEDYA GRUP BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ

13 bin metrekarelik alana kurulu yeni ultra akıllı binasına geçen Gülseven Medya Grubu aynı zamanda yeni logosunu da hayata geçerdi. Medya Grup Başkanlığı'na Tv100'ün kuruculuğunu yapan Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer getirildi.TV100'ün yeni Genel Yayın Yönetmeni ise kanalın Ankara temsilciliğini başarı ile yöneten Deniz Gürel oldu.

TV100 GENEL YAYIN YÖNETMENİ DENİZ GÜREL OLDU

2005'te girdiği Hürriyet'te uzun yıllar Ankara büroda temsilci yardımcılığı yapan Deniz Gürel 2022'de Tv100 Ankara temsilciliği görevine başlamıştı.

YENİ TV KANALLARI GELİYOR

Yeni logosunu kamuoyu ile paylaşan Gülseven Medya Grubu'nun biri ekonomi biri eğlence alanında iki yeni tv kanalını da hayata sokarak grubu genişleteceği belirtiliyor. Gülseven Medya Grubu aynı zamanda biri spor biri ekonomi olmak üzeri iddialı iki internet sitesini yayına almak için de kollarını sıvadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.