DNA örneği Merve'yle eşleşti Sahile vuran cesedi Suriyeli göçmen sanılmıştı

DNA örneği Merve'yle eşleşti Sahile vuran cesedi Suriyeli göçmen sanılmıştı
Antalya'da sahile vuran 8 cesetten birinin 18 yaşındaki kayıp Merve'nin DNA ile eşleştiği açıklandı. Acılı baba "Rabbime şükürler olsun bize Merve'nin mezarını çok görmedi" dedi.

Antalya'da bir hafta içinde sahile vuran 8 cansız bedenden birinin 4 Ocak’tan bu yana kayıp olan Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan sonuçların açıklanması ile yıkılan baba Osman Elmas tek avuntusunun kızına bir mezar yaptırabilmek olduğunu belirterek “Acımla baş başayım" dedi.

Okulu nedeni ile İstanbul’dan Antalya’ya gelerek Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü'ne başlayan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’tan 18 gündür kayıptı. En son Muratpaşa'da Düden Park’ta bulunan bir işletme de görüntülerine rastlanan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız devam etmişti.

merve3.jpg

Geçtiğimiz gün Antalya'da bir otelin sahilinde çalışanlar, bir kadın cesedine rastlayarak polise haber verdi. Cesetten alınan örnekler ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

mervekayip3.jpg

Kayıp kızın sahildeki ceset olabileceğini değerlendiren polis anne ve babasından DNA örneği aldı. DNA testi sonucunda cansız bedenin kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olduğunu belirledi.

merve2-001.jpg

Sahilde bulunan ceset ile kızının DNA'sının eşleştiğini öğrenen baba Osman Elmas adeta yıkıldı. Arama çalışmaları sırasında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Osman Elmas artık acıları ile baş başa kaldıklarını söyledi.

Üniversiteli Merve'nin İstanbul'da defnedileceği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.