Yapı Kredi'den 12.500 TL’ye varan emekli promosyonu Banka kampanyasını güncelledi

Yapı Kredi'den 12.500 TL’ye varan emekli promosyonu Banka kampanyasını güncelledi
Yapı Kredi, emekliler için yeni bir promosyon kampanyası başlattı. Banka, emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan müşterilerine yüksek promosyon ödemeleri yapacak. Promosyon tutarları, emekli maaşının miktarına ve banka ile yapılacak sözleşmenin süresine göre değişiyor.

Özel ve kamu bankaları arasında emekli promosyon kampanyaları yarışmaya devam ediyor. Bankalar emekli maaşlarına göre promosyon ödemesi yapıyorken, buna ek olarak pek çok avantajlı fırsat da sunuyor. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon tutarları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar…

uyjht.jpg

Yapı Kredi, emekliler için cazip bir promosyon kampanyası başlattı. Banka, 1 Mart ila 31 Mart 2024 tarihleri arasında SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden almayı taahhüt eden müşterilerine 12 bin 500 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bu kampanyadan yararlanmak için ek bir koşul aranmıyor. Yapı Kredi’den emekli maaşı alan ve taahhüt veren müşteriler, promosyon ödemelerini hemen alabiliyor. Promosyon ödemeleri, müşterinin emekli maaş tutarına göre belirleniyor.

922741-1227741119.jpg

YAPI KREDİ’NİN SUNDUĞU EMEKLİ PROMOSYON ÖDEME TUTARLARI ŞÖYLE:

  • Aylık emekli maaşı 3 bin 499 TL’ye kadar olanlara 4 bin 500 TL,
  • Aylık emekli maaşı 3 bin 500 TL ila 7 bin 499 TL arasında olanlara 5 bin 250 TL,
  • Aylık emekli maaşı 7 bin 500 TL ila 9 bin 999 TL arasında olanlara 6 bin 750 TL,
  • Aylık emekli maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olanlara 7 bin 500 TL.

Bunun yanında, banka müşterilerine ek nakit ödüller de sunuyor. Müşteriler, 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verirlerse bin 500 TL, asıl bireysel kredi kartıyla toplam bin TL’lik harcama yaparlarsa 2 bin TL, ilk kez Yapı Kredi mobil uygulamasını kullanmaya başlarlarsa da bin 500 TL ek nakit ödül kazanabiliyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.