Nihal Candan cezaevi sonrası ilk kez kamera karşısına geçti! Konuşmasındaki Seçil Erzan detayı dikkat çekti

Nihal Candan cezaevi sonrası ilk kez kamera karşısına geçti! Konuşmasındaki Seçil Erzan detayı dikkat çekti
Türkiye’nin konuştuğu dolandırıcılık ve kara para aklama suçuyla tutuklanan medyatik Candan kardeşlerden Nihal Candan, tahliyesi sonrası ilk kez konuştu.

Anoreksiya olduğu öğrenilen ve 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, geçtiğimiz gün cezaevinden tahliye edildi. Medyatik isim, cezaevinde yaşadıklarını en ince detayına kadar anlattı.

ÖNCE RAHATSIZLANDI SONRA TAHLİYE EDİLDİ

Kara para aklama, suç örgütü üyeliği gibi suçlamalarıyla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan Candan kardeşler, Dilan Polat’tan sonra gündeme oturmuştu. Günlerce konuşulan tutuklanma detaylarına bir yenisi daha eklenmiş, iki kardeşin cezaevi yemeklerinden yemeyerek tutukluluk hallerini protesto ettikleri öne sürülmüştü.

cezaevinde-aclik-grevine-baslayan-nihal-candan-17264542-6915-m.png

Bunun üzerine Nihal Candan’ın yaşadığı psikolojik sorunlar eklenince, Candan 37 kiloya kadar düştü ve anoreksiya teşhisiyle tahliye edildi. Psikolojisi iyiden iyiye bozulan Candan, dışarı çıktıktan sonra ilk kez o günleri anlatarak çarpıcı detaylar verdi.

SOLUĞU KUAFÖRDE ALDI

Cezaevinde saçlarını bile taramadığı öne sürülen Nihal Candan ile ilgili açıklamalarda bulunan annesi Umut Candan, kızının psikolojik durumunun kötü olduğunu ve saçlarını taramadığı için dolaşık olan saçlarını açamadıklarını söyleyip kızını kuaföre götüreceğini açıklamıştı. Bu sebeple Nihal Candan, dışarı çıktığı süreçte en kısa zamanda soluğu kuaförde aldı.

Kuaför çıkışı Kanal D Haber’e konuşan Nihal Candan, cezaevinde yaşadıklarını en ince detayına kadar anlattı. Yaptığı açıklamalarda bazı detaylar dikkat çekti.

nihalcandan3.jpg

CANDAN’IN SEÇİL ERZAN AÇIKLAMASI GÜNDEME GELDİ

Kameraların önüne ilk defa çıkan Nihal Candan, yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Candan, dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevinde bulunan ve futbol camiasından çok sayıda ismi kandırdığı ortaya çıkan bankacı Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldığını da sözlerine ekledi. Konuyla ilgili konuşan Candan, Erzan için “Pek sorun yaşamadık. Seçil izlemiyor haberi diye biz haber izlemiyorduk” ifadelerini kullandı.

nihalcandan4.jpg

“POLİSTEN ÇOK DOKTOR GÖRDÜĞÜM BİR SÜREÇTİ”

Cezaevi günlerinden bahseden Nihal Candan, başlarda zorlandığını ancak kardeşi Bahar Candan ile birlikte birbirlerine destek olduklarını ifade etti. Candan, “Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz diye hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana. Hatalarımız vardır, doğrudur. Bir iki küçük çocuğa kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmadı.” dedi.

nihalcandan2.webp

İçeride kardeşiyle kaldıkları süreçte televizyon dizileri izlediklerini, kitap okuduklarını söyleyen Candan, bir gün kantin olduğunu ve alışveriş ihtiyaçlarını buradan karşıladıklarını ifade etti.

Yaşadıkları zorluklardan da bahseden Candan “Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti diyebilirim. İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı.” diyerek geçirdiği süreci anlattı.

nihalcandan1.webp

GÖRÜŞE GİTMEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Koğuşta kardeşiyle kalan Candan, tahliye edildikten sonra bir daha görüşe gidemeyeceğini de açıklamalarına ekledi. Anksiyetesi olduğu için kardeşini ziyaret etmek için görüşe gidemeyeceğini söyleyen Nihal Candan, “Kardeşim çıktıktan sonra bizim ailecek pek bir derdimiz kalmayacak” sözlerini söyledi. Ayrıca rahatsız olduğunu ve sadece nefes darlığıyla durumu atlattığı için inanılmaz derecede memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

EŞİYLE BOŞANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Nihal Candan’ın annesi Umut Candan, verdiği bir röportajda kızının Mehmet Faruk Çiçek ile evliliğinin bittiğini vurgulayarak, Çiçek’e sitemlerde bulunmuştu.

Sessiz sedasız başlayan ve sonradan ortaya çıkan evlilik, Candan cezaevindeyken bitmişti. İddialara göre Çiçek, Candan ailesine destek olmadı ve evlilik Candan cezaevindeyken boşanmayla son buldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.