Yağmur lekesinden eser kalmayacak temizlik hilesi Artık camlarınız leke tutmayacak

Yağmur lekesinden eser kalmayacak temizlik hilesi Artık camlarınız leke tutmayacak
Camlarda oluşan lekeler, evinizi temiz tutmak isteyenler için büyük bir sorun olabilir. İşte bu yöntemlerle camlardaki leke sorunundan kurtulacaksınız...

Cam temizliği, hem temizlik hem de ferah görünmesi açısından en önemli etkiye sahiptir. Ancak doğru temizlik adımlarını uygulamak ve doğru temizlik araçlarını da araçları kullanmak çok önemlidir. Özellikle yağmurlu havalardan sonra yağmur izleri camlarda kalabiliyor. Hatta çamurlu görünüm oluşuyor. İşte sizlere lekelerden eser bırakmayacak o yöntemi açıklıyoruz...

CAMDAKİ YAĞMUR LEKELERİNİ ENGELLEYECEK YÖNTEM

Yağmur suyu lekeleri camlarınızın görünümünü bozabilir. Bu lekelerden kurtulmak için yapabileceğiniz bazı pratik yöntemler vardır. Öncelikle camlarınızı temizlerken doğru teknikleri uygulamalısınız.

vxc.jpg

Camların iç tarafından başlayarak, yukarıdan aşağıya doğru silin. Böylece leke oluşumunu azaltabilirsiniz. Cam temizliği için kullanacağınız suya bir miktar beyaz sirke ilave edin. Sirke, yağmur suyu lekelerinin yanı sıra diğer kirleri de çözmeye yardımcı olur.

Bir diğer etkili yöntem ise Arap sabunu ve karbonat karışımıdır. Bir bardak Arap sabununa 250 gram karbonat ekleyerek hazırlayacağınız bu karışım, camlarınızı tertemiz yapacaktır. Bu kolay ve ucuz yöntemleri deneyerek, camlarınızın yağmur suyu lekelerinden arınmasını ve pırıl pırıl olmasını sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.