TÜVTÜRK'te araç muayene ücretlerine dev zam

TÜVTÜRK'te araç muayene ücretlerine dev zam
Milyonlarca araç sahibine yılbaşı gelmeden zam haberi geldi. TÜVTÜRK'te araç muayene ücretlerine 58,46 zam yapıldı.

Milyonlarca araç sahibine kötü haber geldi. TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine 2024 yılı gelmeden zammı geldi. Araç muayene ücretleri sil baştan değişti. Yeni yapılan zamlarla birlikte 586,50 TL olan traktör ve motosiklet muayene ücreti 927,06 TL'ye çıkarken, 1.149,60 TL olan otomobil muayene ücreti de 1.821,66 TL'ye çıktı.

ARAÇ SAHİPLERİNİN SIRTINA BİR YÜK DAHA BİNDİ

Araç sahiplerine kontak kapattıracak zam ile birlikte araç muayene ücretlerine yüzde 58,46 zam gelmiş oldu. TÜVTÜRK zamlı fiyatlar 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak. Araç muayene ücretlerindeki zam ile birlikte araç sahiplerinin sırtına bir yük daha binmiş oldu.

ARAÇ MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

tuvturk.jpg

Aracını muayene ettirmek isteyen araç sahipleri TÜVTÜRK’ün internet sitesi üzerinden ya da gezici istasyonların randevu alabilir. İnternet üzerinden randevu ala, araç sahipleri istedikleri zaman araçlarını TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarına götürüp muayene ettirebiliyorlar.

ARAÇ MUAYENE NEDEN ÖNEMLİ?

eea212da66c70613af14870e5eeab4f87839a72e.jpeg

Araç muayenesi, araçların güvenli ve sağlıklı bir şekilde trafikte hareket etmesi için yapılır. Araç muayenesinde araçların lastikleri, motoru, fren sistemi, direksiyon sistemi, aydınlatma sistemi ve şasi gibi önemli parçalarına bakım yapılır. Bu kontroller, araçların trafik güvenliğini tehdit eden herhangi bir sorun çıkarmamasını sağlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.