Skoda’nın Kodiaq modelinde dev kampanya ‘Geniş aile aracı almanın tam zamanı’

Skoda’nın Kodiaq modelinde dev kampanya ‘Geniş aile aracı almanın tam zamanı’
Dünyaca ünlü otomotiv devi Skoda, son model SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca geçerliliği olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile son model SUV araçlarını müşterilerine ulaştırabilmek için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Skoda’nın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Şubat ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörüne yön verecek olan dev kampanyasını hayata geçirdi.

Skoda, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasına imza attı ve bu kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden de son model sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Bu dev kampanyanın öncelikli amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan son model SUV sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘KODİAQ’ için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasına yön verecek olan bu kampanya, 2024 model bir SUV sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘KODİAQ’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Skoda’nın başlattığı kampanya, ‘KODİAQ’ modeli için 200 bin TL 12 ay vadeli ve faizsiz kredi imkanını içeriyor. Kampanyanın detayları için Skoda’nın resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi2-001.jpg

ekran-alintisi3-001.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi5-001.jpg

ekran-alintisi6-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.