Dacia Duster'da piyasayı altüst edecek kampanya 'Geniş ailelerin gözdesi'

Dacia Duster'da piyasayı altüst edecek kampanya 'Geniş ailelerin gözdesi'
Otomotiv devi Dacia, son model SUV sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını resmen başlattı.

Otomotiv devi Dacia, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model SUV araçlarını müşterilerine pazarlamak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Dacia’nın son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda, Şubat ayı boyunca devam edecek olan ve piyasayı sallayacak olan dev kampanyasını hayata geçirme kararı aldı.

Dacia, gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan dev kampanyasını hayata geçirdi ve bu kampanyanın detaylarını da resmi internet sitesinden, son model SUV sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Hayata geçirilen bu dev kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışların arttırılması ve insanları en uygun yoldan 2024 model SUV sahibi yapmak.

Dacia, başlattığı bu kampanyayı özellikle geniş ailelerin en çok tercih ettiği modellerden biri olan ‘DUSTER’ için Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını sallayacak olan bu kampanya, 2024 model bir SUV sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre ‘DUSTER’ sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun ilgiye maruz kaldı.

Yeni Dacia Duster: Daha cesur, daha güçlü!

Dacia’nın başlattığı kampanya, ‘DUSTER’ modeli için 250 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 3,14 faizli kredi imkanını içermekte. Kampanyanın detayları için Dacia’nın resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.