Selçuk Geçer'den yatırımcıları bayram ettirecek açıklama ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak’

Selçuk Geçer'den yatırımcıları bayram ettirecek açıklama ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak’
Selçuk Geçer, yatırımcılara kritik tavsiyede bulunarak o yatırım araçlarının geleceğine dair bomba açıklamada bulundu.

Pek çok yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Ancak son dönemde Merkez Bankası’nın faiz artırımı ardından döviz ve altın da yaşanan düşüş ve sonrasında tekrardan yükseliş görüldü.

Peki döviz ve altının geleceği ne olacak? Artışlar devam edecek mi? Tüm sorulara ünlü ekonomist Selçuk Geçer yanıt verdi.

GEÇER: AVRUPA BU İŞİ BİTİRDİK DURUMUNDA

Selçuk Geçer, dolar, euro ve altın ne olacağına dair ABD’yi işaret etti. Geçer, “Şimdi Amerika'da veriler kötüleşmeye başladı, beklentiler de kötüleşmeye başladı. O nedenle Amerika bir faiz indirimi konuşuyor. Avrupa tarafı biraz daha şenlikli. Yani biz bu işi bitirdik kafasında Avrupa. En kötü Haziran’da faiz indireceğiz diye açıklamalar yapıyorlar. Euro dolar paritesinin geriye gelmesini bekliyorum” dedi.

dolar-3.jpg

“DOLAR, EURO VE ALTIN DA YÜKSELİR”

Finansal olarak Amerika faizi indirmezse ve Avrupa faizleri indirirse, dolar endeksinin yukarıya doğru gitmesini beklediğini belirten Geçer, “Altın ne olur? İki dominant bankadan birisi faizleri indirirse, arkadaşlar, altındaki yükseliş eğilimi hızlanır. Çünkü Amerika'nın da yakın zamanda faiz indireceği somutlaşmışır. Altın fiyatlarında yukarıya doğru bir hareket gözlenir. Bizde dolar ve euro yurt dışı bağımlısı değil. Bizde bu kadar çok hata yapıldığı sürece, dolar da yükselir, euro da yükselir. Zaten bugünkü olması gereken değer 50 Liranın kıyısında yok olmazsa, baskılamalı olur. Fakirleşme çok daha ayyuka çıkar” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.