Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı ‘Sakın onları dinlemeyin yoksa yanarsınız’

Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı ‘Sakın onları dinlemeyin yoksa yanarsınız’
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları 'manipüle' konusunda uyardı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara kritik uyarılarda bulunarak, “ Birileri Hadi siz de alın da bunun fiyatı yükselsin de ben de bu işten para kazanayım’ diyor olabilir aman dikkatli olun” dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni yayınladığı YouTube videosunda yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. Geçer, manipülasyon konusunda yatırımcılara ‘dikkat’ edilmesi gerektiğini belirtti.

selcuk-gecer-222223.jpg

‘Manipülasyon yapan adam finansal olarak cezalandırılır ya da kanuni olarak cezalandırılır.’ Diyen Geçer, yatırımcıları uyararak, "Siz ev fiyatlarının yükseleceğine inanıyorsunuz ve hemen gidip ev alıyorsunuz. Fakat o sıra artışlarda durur. Aslında spekülasyon yapıyorsun. Hisse senedi alıyorsunuz, araba alırsınız ve fiyatlarda yükseliş durur. Özellikle küçük yatırımcıları zarara uğratmak suçtur.” İfadelerini kullandı.

Birileri ‘şunu al, bunu al’ sözünü söylüyorsa yatırımcıyı manipüle ettiğini belirten Geçer, “Kısacası adam kendisi pozisyon almıştır, size de diyordur ki ‘Hadi siz de alın da bunun fiyatı yükselsin de ben de bu işten para kazanayım’ diyor olabilir. Aman dikkatli olun, bir adamın manipülasyon yapıp yapmadığına iyi bakın, yoksa yanarsınız.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.