Halka arz olan hisse için flaş karar 'Günlerdir tavan tavan gidiyordu'

Halka arz olan hisse için flaş karar 'Günlerdir tavan tavan gidiyordu'
Borsa İstanbul, 10 gün önce borsada işlem görmeye başlayarak tavan tavan giden 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) ve altı hisse hakkında yasak kararı alındığını duyurdu.

Borsa İstanbul tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ile Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında geçtiğimiz haflarda halka arzı gerçekleşerek 20 Kasım tarihinde 125 TL fiyatla borsada işlem görmeye başlayan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO) ve E-Data Teknoloji (EDATA), Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), LDR Turizm (LIDER), Orçay Ortaköy Çay Sanayi (ORCAY) ve Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (TERA) hisseleri hakkında 1 ay boyunca açığa satış ve kredili işlem yasağı alındığını duyuruldu.

Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ayrıca SAN-EL Mühendislik (SANEL) payları 29/11/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/12/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecek.

BINHO’DA TAVAN SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Borsa İstanbul’da geçtiğimiz haftalarda halka arz olarak 20 Kasım tarihinde 125 TL fiyatla borsada işleme başlayan 1000 Yatırımlar Holding (BINHO), 29 Kasım itibarıyla 267,50 TL'den işlem görüyor.

Halka arz sürecinde 4 lot (500 TL) dağıtım yapılan hissedarlar bugün itibariyle 572 TL kâr sağladı.

Dev yatırım şirketi 8. işlem gününde de tavan serisini bozmadan devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum