O bankadan emeklilere özel teklif 25 Bin TL promosyon verilecek

O bankadan emeklilere özel teklif 25 Bin TL promosyon verilecek
Türkiye'de emekliler için özel banka kampanyaları arasında Garanti BBVA'nın sunduğu kampanya öne çıkıyor. Bu kampanya sayesinde emekliler nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor.

Garanti BBVA, emeklilere özel 25 Bin TL'lik promosyon fırsatını sundu. Banka, mobil uygulama ile ya da şubeler aracılığıyla emekliler maaş hesabını taşıdıkları takdirde özel kampanyasını sundu.

Emeklilere özel 7 Bin 500 TL'ye kadar nakit kazanma imkanı tanıyan banka, kampanyasını 31 Aralık tarihine kadar devam edeceğini bildirdi. Ayrıca bu avantaj, düşük faiz oranları ile sunuldu. Böylece kampanyadan yararlanacak vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarına da çözüm bulabilecek.

19317.jpg

EKSTRA BONUS FIRSATI

Kredi kartına sahip emeklilere özel başka bir teklif sunan Garanti BBVA, şu fırsatı aktardı:

Hesaba tek seferde aktarılacak olan her 500 TL harcamada, tam 1.000 TL bonus kazanma fırsatı sağladığını duyurdu. Böylece emekliler, günlük harcamalarını daha avantajlı hale getirebilir.

Kampanyada, kefil veya ek şartı aranmıyor ve geri ödeme imkanı sunmaktadır. Emekli maaşlarına ek sunulan promosyon ödemeleri, emeklileri ekonomik olarak daha rahat etmesine katkı sağlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.