İzmir'de kumar baskını

İzmir'de kumar baskını
İzmir'in Bornova ilçesinde, umuma açık iş yerlerinde kumar oynarken jandarma ekiplerine yakalanan 124 kişiye ceza kesildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yaka ve Gökdere Mahallesi'nde bulunan umuma açık işletmelerde kumar oynandığına dair ihbar üzerine harekete geçti.

İzmir'in Bornova ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan kumar baskınında 124 kişi tombala oynarken yakalandı. Baskınlarda kumar oynayan kişilere toplam 796 bin 700 lira idari para cezası kesilirken, işletme sahipleri hakkında da soruşturma başlatıldı.

Savcılıktan alınan izinle işletmelere baskın düzenleyen ekipler, 124 kişinin tombala oyunuyla kumar oynadığını tespit etti. Kumar oynayan kişilere Kabahatler Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince toplam 796 bin 700 lira idari para cezası kesildi.

Baskınlarda kumar oynamak için yer ve imkan sağlayan işletmelerin sahipleri U.S. ve M.B. ise "Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçundan hakkında soruşturma başlatıldı. İfadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan U.S. ve M.B.'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.