Emeklinin 5 bin TL'lik ikramiyesi Meclis'ten geçti İşte hesaplara yatacağı tarih

Emeklinin 5 bin TL'lik ikramiyesi Meclis'ten geçti İşte hesaplara yatacağı tarih
Çalışan emekliye ödenecek 5 bin TL'lik ikramiye kararı Meclis Genel Kurulu'ndan geçti. Böylece emekli ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih de belli oldu.

Çalışan emeklilere verilecek 5 bin TL'lik emekli ikramiyesinin de dahil olduğu Torba Yasa'nın Meclis'te görüşülmesine devam ediyor. Bugünkü görüşmede Torba Yasa'nın 55 maddesinde yer alan emekli ikramiyesi maddesine sıra geldi ve karar Meclis'ten geçti.

11 Aralık'ta başlayan bütçe görüşmeleri nedeni ile Torba Yasa görüşmeleri ertelenmiş emeklinin beklediği ikramiye kararı da bir türlü Meclis'ten geçememişti.

emekli29ekim640.jpg

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Başkanlığında toplanan Genel Kurul, çalışan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ödenmesinin de dahil olduğu torba kanun teklifini kabul edildi.

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANIR YAYINLANMAZ HESAPLARDA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre emeklinin 5 bin TL'lik ikramiyesi kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alır almaz Resimi Gazete'tede yayımlanacak. Kararın Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından takibindeki 2 gün içinde çalışan tüm emeklilerin 5 bin TL ikramiyesi hesaplara yatırılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.