Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'ndan tasavvuf yorumu 'Sosyal medyada gündem oldu'

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'ndan tasavvuf yorumu 'Sosyal medyada gündem oldu'
Genç ve başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun gazetecilerin tasavvufla ilgili sorusuna verdiği yanıt, gündem oldu.

Ekrana geldiği günden itibaren tartışmalarla gündem yaratan kızıl goncalar dizisinin , yakışıklı başrol oyuncusu Mert Yazıcıoğlu bir etkinlik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yazıcıoğlu‘nun tasavvuf hakkında söyledikleri sosyal medyada viral oldu.

ORTALIK KARIŞTI

Dizinin son bölümünde, Meryem karakterinin tarikata yönelik şikayeti polislerin baskın yapmasına sebebiyet verdi. Sezon finali yaklaşırken dizi de ortalık iyice kızışıyor. Zeynep karakteri ile Cüneyd arasındaki yakınlaşma Meryem’in öfkesine sebep oluyor. Öte yandan Cüneyd karakterinin annesinin ölümüyle ilgili gelişmeler ortaya çıkarken, Dizi yayınlanan her bölümüyle gündem olmaya devam ediyor.

TASAVVUF SORUSU GÜNDEM OLDU

Yazıcıoğlu, sempatik tavırlarıyla gazetecilere yakalandı. Tasavvuf hakkındaki düşüncesi sorulduğunda verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

Sempatik tavırlarıyla hayranlarının kalbini kazanan genç oyuncu, dizide canlandırdığı Cüneyd karakteri ile ilgili olarak tarikattan bir karakteri canlandıracağı için başlarda korktuğunu dile getirdi. Gazete Magazin ekibinin "Artık tasavvufu öğrendim diyebilir misiniz?" sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi

Yazıcıoğlu'nun cevabı sosyal medyada gündem oldu.

tw1.png

tw1.png

tw1.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.