Evlilik teklif alan Mükremin'den bomba itiraf! Aşık olduğum adam 3 kişiyle evli

Evlilik teklif alan Mükremin'den bomba itiraf! Aşık olduğum adam 3 kişiyle evli
Geçtiğimiz günlerde askere gitmediği için hakkında yakalama kararı çıkan ve ardından aldığı evlilik teklifiyle gündeme gelen Mükremin'den şoke edici açıklamalar geldi.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, geçtiğimiz haftalarda evlilik teklifi aldığı videoyu paylaşarak büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise Taner Çığlı'nın Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Gezgin, röportaj sırasında merak edilen pek çok konuya tek tek açıklık getirirken, hayatındaki dönüm noktalarını ve zorlu süreçlerini de aktardı.

Sosyal medyanın gündemden düşmeyen ismi Mükremin Gezgin, daha önce hamilelik iddialarıyla gündeme gelmiş ve hakkında yasal süreç başlatılmıştı.

Ayrıca, askerlik ile yaşadığı sorunları da aktaran Gezgin, bu kez de Taner Çığlı'nın programında konuşan Gezgin, askere gitmeme kararı aldığını ve 30 Nisan'da askere gitmesi gerektiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-04-26-162142.png

Programda, Gezgin'in geçmişte yaşadığı ilişkiler ve duygusal zorluklar da masaya yatırıldı. Gezgin, aşık olduğu kişinin evli olduğunu ve üstelik üç farklı kadınla evli olduğunu öğrendiğini ifade etti.

Bu durumun kendisini derinden etkilediğini ve intihar etme düşüncesinde olduğunu anlattı. Ancak annesini düşünerek bu düşüncelerinden vazgeçtiğini belirtti.

Gezgin, evli bir adamla yaşadığı ilişkinin sonlanmasının ardından hayatında yeni bir sayfa açtığını ve artık kendi yolunda ilerlemeye karar verdiğini söyledi. Gezgin, "Ben sadece kendim olmak istedim. Karı koca hayatı yok ki onlarla" şeklinde açıklamalarına devam etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.