Ahu Tuğba'dan acı haber

Ahu Tuğba'dan acı haber
Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi.

Yeşilçam'ın parlak yıldızlarından biri olan Ahu Tuğba, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazası geçirdi. Kaburgalarında kırıklar tespit edilen Tuğba, hemen Los Angeles'taki Katolik Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı.

80'li yılların unutulmaz filmlerine imza atan Ahu Tuğba'nın, Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum gibi yapımlarla tanındığı biliniyor.

Trafik kazası sonrası Los Angeles'taki Katolik Hastanesi'nde ameliyata alınan Tuğba'nın, kaburgalarında meydana gelen kırıkların tedavisi uzun sürdü.

SnobMagazin'in haberine göre, Ahu Tuğba'nın ameliyatı 8 saatten fazla bir süre devam etti.

Ahu Tuğba'nın ameliyatının uzun sürdüğünü ifade ederek, "Arkadaşınız, Ahu, 8 saatten uzun bir süre ameliyat masasında kaldı. Ahu'nun moralini bozmamalıyız. Çok değerli biri, dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-25-134901.png

Tuğba'nın kaburgalarının kırık olduğunu ve kan grubunun 0 rh - olduğunu da ekledi.

ekran-goruntusu-2024-04-25-134908.png

İddialara göre, Ahu Tuğba'nın Türkiye'den aldığı bir telefon görüşmesi, öfkeyle direksiyon başına geçmesine neden oldu. Telefon görüşmesinde evinin yıkılacağı ve yerine yol yapılacağı haberini alan Tuğba'nın sinirli bir şekilde araç kullanması, kazanın meydana gelmesine sebep oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.